:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Rabu, 09 Mei 2012

life as a medical co-assistant is very damn busy-true story

Salam and hai bloggers.

"Berkurun lama, kurahsiakan, cintaku padamu~~~" Actually nak cakap berkurun lama tak hapdet blog. Tapi teringat lagu rock kapak tersebut.

Seperti yang telah diterangkan pada tajuk entry, itu je laa saya nak cakap kali ni. I have no time anymore to update my blog. Memang dah tak ada harapan untuk jadi femes macam Fatin Liyana yang dah masuk tivi sekarang ni. By the way, tadi saya ada tengok video dia masuk tivi. Comel. Tapi lagi comel dia kat luar. Hehehehe. Ehh, dah terpesong dari niat asal untuk update blog.

Maybe sebab kali ni masuk department busy, so terpaksa laa terima hakikat yang saya dah takde masa nak update blog. Datang singgah sekali sekala sekadar nak bersihkan sawang labah-labah dan pecahkan busut anai-anai tu boleh laa. Ye laa, sape lagi nak jenguk blog ni kalau bukan tuan dia sendiri. Ye dak? (sedih betul!)

Oleh sebab tak nak kasi entry kali ni nampak kosong, so saya sertakan bukti-bukti kukuh yang menyatakan saya sedang busy sekarang. Heh.



last day di ruang rawat inap (ward) interna, rumah sakit haji adam malik

second departement: interna

one of the cutest and nicest PPDS

kacau-kacau kak ayu (not me!)

my sporting group

 
our first department : gigi dan mulut.

on call @ jaga malam

my indonesian friends~ :)

my very-best-team-jaga eva! 

Dah malam ni. Got a lot of work to do. Nanti setengah tahun lagi saya update lagi k. Hahahaha. Daaaa~

:: IKLAN ::