:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Selasa, 06 Maret 2012

white coat ceremony @ janji sarjana kedokteran @ angkat sumpah co-as.

Salam and hai bloggers sekalian.

Kali ni nak update pasal 'White Coat Ceremony' @ 'Janji Sarjana Kedokteran'. For your information, white coat ceremony ni akan dilakukan oleh medical students before masuk clinical. Semacam akur janji laa. So, pada hari Khamis minggu lepas, saya dan kawan-kawan yang lain disumpahkan sebelum menjadi seorang clinical student. Haa, scary tak bunyi dia? Hahaha. Kat bawah ni antara gambar yang saya sempat snap. Sebab terlalu busy nak mengisi borang and so on.


me, thinking about the future


my groupmates


my darlings


my babes

Hmm. Seems like that's all for this time. Actually malas nak update sebab benda ni macam nothing je pun. Tapi takpe laa. At least tuan blog ni hidup lagi. Hahaha.

1 komentar:

Anonim mengatakan...

tahniah!!

:: IKLAN ::