:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Rabu, 18 Januari 2012

exam dah habis. boleh balik Malaysia. yeyehh!

Salam and hai bloggers yang TERsinggah kat my blog ni. Thanks dulu laa sebab sudi datang. :')



Dan entry pun haruslah tidak panjang sebab tidak rajin untuk menulis dan memikirkan idea. Just nak share dengan korang tentang betapa gembiranya saya sebab exam yang menggunung telah berjaya ku daki sehingga menuju ke puncak (gemilang cahaya lalalalala  *lagu akademi fantasia tiba-tiba*) Oke tak kelakar. 

Dengan berakhirnya exam hari ni, maka berakhirlah kisah sadis seorang mahasiswa fakultas kedokteran dalam bidang teori. Nanti naik semester baru, dah kena berhadapan dengan keadaan gawat darurat yang sebenar. Haruslah bersedia physically and mentally. :'(

Tapi yang syok dalam entry kali ni sebab esok saya balik Malaysia. HAHAHAHA! Saja je nak caps lock gelak tu supaya korang sedar dan faham saya memang tengah happy. HAHAHAHA sekali lagi. 

Oke dah. Tengah fikir apa yang nak kena settle sebelum balik Malaysia. Tapi macam malas nak berfikir buat sementara waktu sebab dah penat memikirkan jawapan yang harus ditanda time exam tadi. So, dengan tanpa rasa bersalah saya decide nak sambung tengok cerita House. Gregory House. :D

...............

Tapi oleh sebab rasa macam entry ni kosong sangat, so rasa macam nak letak gambar barang sekeping dua. Kasi warna sikit. Takde laa merah hitam je manjang macam emo. *ambil razor hiris wrist*

first anniversary cake. 

bersuka ria makan dim sum di hotel.

rasa macam comel pulak. hikhik

ahhh. manja sungguh cik syima. teka laa syima mana satu. sapa sapat teka saya kasi eskrem lolipop.

birthday cake yang sangat gorgeous. percaya tak?

Oke. Tu je laa. Buhbyeeeee! 

1 komentar:

Ain Dzaya mengatakan...

heepy buffday!!
cepat2 la balik!!

Dihimpit lelaki lelaki. Dilema!

:: IKLAN ::