:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Rabu, 30 November 2011

perasaan tu.

Salam and hai bloggers.

Sekadar nak share satu perasaan yang macam 'fiewwwww...fiewwwww'. Errk. Tak paham eh? Saya tak reti nak eksplen camane perasaan tu. Tapi saya tahu saya rasa. Semacam angin yang bertiup sepoi-sepoi bahasa. Tenang. Dan mendamaikan. Tapi perasaan tu datang bila saya berfikir tentang satu perkara ni je. Bila tengah taip entry or baca blog or tengok cerita or korek hidung, tak rasa pun. Tapi bila saya terfikir je benda tu, saya rasa macam 'fiewwwww...fiewwwww' .Semacam angin yang bertiup sepoi-sepoi bahasa. Tenang. Dan mendamaikan. 

At the same time, rasa tak sabar. Rasa nak bahagia macam orang lain. Rasa macam dah sanggup, rela dan yang sewaktu dengannya. Tapi tak sure laa betul ke tak. Apa-apa pun, saya akan cuba buat yang terbaik. Bila waktunya dah tiba. InsyaAllah. 

Saya kasi satu klu laa. KELIP KELIP MERAH HITAM dan SAYA KELIHATAN GORGEOUS pada waktu itu. :">

"Past is past. I don't really care. Because I love you. Much."

1 komentar:

Balqis Azhar mengatakan...

done follow blog ini..jom datang ke blog saya & baca entri terbaru saya ?

:)

:: IKLAN ::