:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Sabtu, 01 Oktober 2011

comel gila kot benda alah ni.

Salam and hai bloggers.

Oleh sebab aku memang dah tak berapa aktif berblogging, so aku dah memang malas nak taip entry panjang-panjang. And malas jugak nak memikirkan tajuk entry yang sesuai yang dapat menarik minat seseorang untuk membaca entry ini. 

Tiba-tiba terfikir. Ada tak budak umur 10 tahun dah ada blog? Boleh aku tujukan entry ni khas untuk beliau.

Hermm. Actually, saja je nak update entry yang kosong ni. Alang-alang datang jenguk and bersihkan blog yang dah dinaiki sarang labah-labah dan anai-anai. Dan nak post gambar ni.


Comey gila kut troli macam ni. Even time aku tolak pun aku rase macam kiut giler dah muke aku. Evendo aku dapat membace fikiran orang yang lalu lalang kat tepi aku cakap "ingat comey laa tu! blurgghhh!" tapi aku dengan poyonye mengatakan "YAP! AKU INGAT!!" Hahahaha.

1 komentar:

noraauliyya mengatakan...

kecik betui troli tuh..kelakar.haha

:: IKLAN ::