:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Jumat, 21 Oktober 2011

at least i'm trying.

Salam and hai bloggers sekalian.

Serius dahi saya semacam berkerut apabila cuba untuk memikirkan ayat-ayat yang sesuai untuk digunakan di dalam entry kali ni. Dah lama sangat tak update entry nih. Traffic pun dah macam Lebuhraya Karak yang lama tu. Takde orang nak lalu. Huhu.

Rasa macam nak guna saya laa pulak. Nampak lebih sopan dan menawan. Owhh, oke. Tiada kaitan dengan menawan. Sopan tu boleh laa kot. Tihihi.

Sekali lagi entry sia-sia menandakan tuan punya blog masih bernyawa. Kalau rajin, silalah perkenalkan blog saya kepada rakan-rakan anda supaya traffic saya menjadi seperti lebuhraya di musim perayaan. (sounds desperate nak mati.)

Oke laa. Sekian saja untuk kali ni sebab saya nak study nih. Next week ada exam. Haaaa, ada satu alasan yang agak menyebalkan di sini. Every two weeks saya ada exam. So, boleh laa korang bayangkan celah mana saya nak curik masa untuk mengupdate blog. Wuwuwu. Kalau korang ada masa dan still lagi nak stay kat page ni, korang boleh godek-godek entries yang lepas-lepas. (bajet ada orang nak kisah.)


Sekian saja untuk kali ini untuk yang kedua kalinya. Heh.

SILA JANGAN MENGEJUTKAN DIRI SENDIRI APABILA MELIHAT GAMBAR INI. 


2 komentar:

Anonim mengatakan...

http://nurulbadiah.blogspot.com/

kot boleh menbantu...

el_Finito mengatakan...

*terkezut tengok berok*

:: IKLAN ::