:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Jumat, 21 Oktober 2011

at least i'm trying.

Salam and hai bloggers sekalian.

Serius dahi saya semacam berkerut apabila cuba untuk memikirkan ayat-ayat yang sesuai untuk digunakan di dalam entry kali ni. Dah lama sangat tak update entry nih. Traffic pun dah macam Lebuhraya Karak yang lama tu. Takde orang nak lalu. Huhu.

Rasa macam nak guna saya laa pulak. Nampak lebih sopan dan menawan. Owhh, oke. Tiada kaitan dengan menawan. Sopan tu boleh laa kot. Tihihi.

Sekali lagi entry sia-sia menandakan tuan punya blog masih bernyawa. Kalau rajin, silalah perkenalkan blog saya kepada rakan-rakan anda supaya traffic saya menjadi seperti lebuhraya di musim perayaan. (sounds desperate nak mati.)

Oke laa. Sekian saja untuk kali ni sebab saya nak study nih. Next week ada exam. Haaaa, ada satu alasan yang agak menyebalkan di sini. Every two weeks saya ada exam. So, boleh laa korang bayangkan celah mana saya nak curik masa untuk mengupdate blog. Wuwuwu. Kalau korang ada masa dan still lagi nak stay kat page ni, korang boleh godek-godek entries yang lepas-lepas. (bajet ada orang nak kisah.)


Sekian saja untuk kali ini untuk yang kedua kalinya. Heh.

SILA JANGAN MENGEJUTKAN DIRI SENDIRI APABILA MELIHAT GAMBAR INI. 


Sabtu, 01 Oktober 2011

comel gila kot benda alah ni.

Salam and hai bloggers.

Oleh sebab aku memang dah tak berapa aktif berblogging, so aku dah memang malas nak taip entry panjang-panjang. And malas jugak nak memikirkan tajuk entry yang sesuai yang dapat menarik minat seseorang untuk membaca entry ini. 

Tiba-tiba terfikir. Ada tak budak umur 10 tahun dah ada blog? Boleh aku tujukan entry ni khas untuk beliau.

Hermm. Actually, saja je nak update entry yang kosong ni. Alang-alang datang jenguk and bersihkan blog yang dah dinaiki sarang labah-labah dan anai-anai. Dan nak post gambar ni.


Comey gila kut troli macam ni. Even time aku tolak pun aku rase macam kiut giler dah muke aku. Evendo aku dapat membace fikiran orang yang lalu lalang kat tepi aku cakap "ingat comey laa tu! blurgghhh!" tapi aku dengan poyonye mengatakan "YAP! AKU INGAT!!" Hahahaha.

:: IKLAN ::