:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Senin, 08 Agustus 2011

aku menyampah dengan zaman sekarang.

Salam.

Banyak benda yang terbuku kat hati. Aku siap list lagi apa je yang aku nak update nanti bila dah boleh online balik. Dan rasa tak sabar untuk meluahkan semuanya. Bukan kisah cinta Uda dan Dara. Bukan kisah kehidupan harian yang sama diulang-ulang. Apatah lagi kisah hidup orang lain yang aku nak canang. Bukan. Bukan. 

Tengok laa nanti. Dah ada masa, ada kemudahan, insyaAllah semuanya akan diluahkan. Korang nak baca? Silakan. Kecik tapak tangan, dulang aku tadahkan. :)

Selamat menjalani ibadah puasa semua. Semoga Ramadhan kali ni bawak seribu satu kebaikan untuk kita. InsyaAllah.

Tidak ada komentar:

:: IKLAN ::