:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Kamis, 16 Juni 2011

puasa sebulan kat MALAYSIA??!!

Salam and hai bloggers sekalian.

Its been a while since i did the last typing right? A while laa sangat kan baru je 2 3 hari tak update entry. Haha. Actually, I got few stories to share but apparently I dont have motivations to do so. Motivasi itu sangat penting oke untuk menaikkan semangat sewaktu menulis entry dengan penuh berdedikasi. Dan semangat itu penting supaya anda tidak putus asa untuk meneruskan penulisan anda sehingga ke ayat yang terakhir. Err. Macam takde hala tujuan je penulisan aku kali ni. Hahaha.

Sangat takde idea macamane nak taip entry kali ni sebab tangan ketar-ketar sebab sangat excited sebab dengar cerita USU akan kasi holiday till the 5th of September. OMG! OMG! Mintak-mintak laa betul!! Korang please doa. Pleaseeeeeee. Dah lama tak puasa dengan family. Even tahun lepas pun tak balik raya. Kalau tak caya boleh klik [sini]. And kalau nak tahu kenapa aku tak boleh balik beraya, boleh klik kat [sini]. Sedih kan? Wuwuwuwu. Tapi itu cerita lama beb! Tahun ni aku akan beraya dengan family! OMG! OMG! Hahaha. 

Oke. Oke. Kena stop sini. Anyway, Im going back to my homeland in 8 days from now. Im excited! Damm excited! :) And i would like to make an apologize in advance to my tummy. "I'm sorry u'll need extra hours processing the food once I reached home. And and since my holiday is until September, I can berpuasa full sebulan kat Malaysia!!!! Yeyehhhh!!! *tu pun kalau penuh sebulan laa kan..well..im a BIG GIRL oke..wink wink* 

Tata kawan-kawan!

tak sabar nak balik weyhhhh!

Psssttt: Dan-dan pulak keluar lagu raya 'Balik Kampung' by Del-Hearty. Ehemm. Aku tengah pasang lagu nasyid. Hari Jumaat laa katakan. Tapi tetiba keluar lagu ni. Sentap beb! Sentap! Hahaha

2 komentar:

el_Finito mengatakan...

welcome homeeee!! =D

e d a y u a t e h mengatakan...

tenkiuuuuuu~ :')

:: IKLAN ::