:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Minggu, 26 Juni 2011

patut laa ramai bloggers bercerita tentang 'itu dan ini' dulu.

Salam and hai bloggers sekalian.

Waaa. First entry since i'm back to Malaysia. Hehe. Now nak cerita sikit cerita yang agak basi, dan cerita ni menjawab beberapa persoalan yang bermain di minda aku selama ni. First, persoalan tentang bloggers yang post entry bout 'DARA' some times ago. The importance of being a virgin and blablabla laa bout virgin. Then ramai gak bloggers yang duk story pasal being a good husband, not dayus and blablabla. And tak kurang yang bercerita pasal kejantanan Aaron Aziz. To be honest, I got it quite a lot from people saying that kind of stuff to me. Hahaha. Oke oke. Mesti semua dah dapat teka apa yang sebenarnya aku nak cerita kali ni. Apa lagi kalau bukan pasal NORA ELENA.


And untuk pengetahuan semua, i've finished watching the 15 episodes of NORA ELENA for the whole day today. Skip la tang makan, semayang, toilet tu semua kan. Huhu. And today is my first holiday at Malaysia.  Oke, i know that im too ketinggalan. Ye laa. Orang lain dah gebang cerita baru, tapi aku lak baru habis tengok NORA ELENA 5 minutes ago. Heh.

Aku tengok cerita tu through www.tonton.com.my. Ditambah pulak dengan kelajuan UNIFI rumah akak aku yang sangatlah kencang, membuatkan aku menjadi addicted sebentar dengan cerita tersebut. Haha. Serious aku macam agak teruja walaupun ada part yang aku dah boleh agak apa yang akan jadi. Cerita novel kan. Tapi aku tak pernah pun baca novel KASIH YANG SUCI tu. Huhu.


One thing that always being in my mind while watching this NORA ELENA is, TAK SABAR NAK KAHWIN i wanna be a good wife. InsyaAllah. Oke la. Got to type-off here. Esok nak kena bangun awal memandangkan esok i got a long journey to my homeland, Terengganu. Doakan aku supaya selamat sampai ye kawan-kawan.Daaaaa~

Psssttt : Maybe aku tak update dalam masa yang agak lama sebab kat kampung takde line tenet. So, kepada bloggers yang ada komen or follow my blog after this, i will show my gratitude towards u guys when the time has arrived. Ceyhh. Ayat tunggang-langgang. POKOKNYA, nanti aku online, aku follow and visit korang balik k. Sayonara~ ^_^

4 komentar:

dhiera mengatakan...

nora elena memang best. tapi saya lagi suka adamaya~

el_Finito mengatakan...

ohoho. unifi laju gila kan?? sedap ja takda buffer.

e d a y u a t e h mengatakan...

dhiera> sy pun..hehehe

ef> sgt laju oke.. :p

azie.azureEn mengatakan...

kaw nie bahasa campor2 plak. haha. enjoy ur holiday babe! lame ke balek mesia..??

:: IKLAN ::