:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Sabtu, 18 Juni 2011

menjadi permaisuri istana bersama FATIN LIYANA!

Salam and hai bloggers sayang sekalian. 

Hari ni malas nak update panjang-panjang, sebab dah update entry ni kat [sini]. Tapi entry tu gambar tak berapa nak clear. And yang ni gambar macam oke laa sikit, tapi gambar-gambar yang ada dengan FL lagi lawa. T_T 

berpeluang memijak salah satu istana lama di Medan, Indonesia..




puteri-puteri raja..


raja sehari yang macam sepadan..baju laa..hehehe


FL kawen?? hahaha..


puteri ruhayu


puteri ruhima


puteri ruhaya


puteri ruhana dan ruhatin


raja daim


errr...abaikan jeans FL..hahaha


raja dan permaisuri bersama puteri-puteri..


sepadan..2 padan..3 padan..baju je laa..haha


rock uuuuuu puteri dah tau buat PEACE! haha


ecececece


poyosss


mengintai di sebalik tiang


rileks je puteri ni sorang


raja yang bertauliah


TARAAAAAAA!!

Best memang best. FL memang baik. Tapi bagi aku laa, FL ni pemalu sikit kalau jumpa dengan orang yang tak kenal. Tapi bila dah lama-lama dia oke laa. Dia pulak yang ajak kitorang bergambar. :') Mula-mula aku jumpa dia, dia cam slow jugak. I mean, malu laa. Tapi aku kan friendly, harus lah boleh go on. Hahaha. Oke laa. Kalau nak usha FL komen, boleh klik [sini]. Dah tahap retis dah FL sekarang. ;)

Daaaaa~

6 komentar:

d_LA mengatakan...

wah wah wah..cunnye sorang2 bersongket..eh, FL pun ada..best2..

e d a y u a t e h mengatakan...

hehehe..terima kasih..best2.. :)

Azie Azra mengatakan...

haha. FL! bestnye korg =)

e d a y u a t e h mengatakan...

best best best..hehe

ku-cit mengatakan...

bestnya...ceq pon nak mcm tu jugakla..

e d a y u a t e h mengatakan...

nak mcm mane tu, cit? hehe

:: IKLAN ::