:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Kamis, 09 Juni 2011

main gitar dah macam main keyboard laa pulak kan!

Salam dan selamat petang bloggers sekalian.

Errr. Sebelum tu nak cakap. Just realized that URL yang aku guna time blogwalking tu tak leh guna. Asbestos punya shoutbox. Patut laa tak ramai yang balas aku punya kunjungan. Huhu. Pasni kena lebih berhati-hati ketika membuat kunjungan. Cessss. Cesss. Dan Cesss lagi. Tapi for those yang reti nak search manually dan balas balik kunjungan ateh, i really appreacite it. Love u laahh! Hugs.


Haaaa..kat homepage Google korang ada tak keluar benda ni? siap boleh main gitar oooooo..pastu pastu, siap boleh tekan guna keyboard lagi..dah macam main piano pulak..hahahaha..tapi kena klik kat gambar keyboard yang dekat logo tu dulu..best memang best..tapi mengganggu konsentrasi aku untuk study memandangkan esok aku ada exam blok yang agak menjengkelkan diriku ini..huhu..errr..kat page korang tak kelua ek? try klik this link..maybe i can help.. :) [ http://www.google.co.id/webhp?hl=en ]

Tidak ada komentar:

:: IKLAN ::