:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Kamis, 02 Juni 2011

ikhlas ke bila aku cakap aku tak kisah pakwe aku gila DoTa?



Salam and hai bloggers yang comel, cun, hensem dan awesome. 
[Dah baik punya bodek aku bagi. Kalau takde jugak yang komen aku tak tau laa. Ngahaha]

Berbalik pada tajuk diatas. Betul ke aku ikhlas bila aku cakap aku tak kisah pakwe aku gila DoTa? Uishhhh. Pakwe aku ang toksah cakap banyak laa bab-bab DoTa ni. Dia memang expert habis walaupun kadang-kadang dia noob. Hahaha. Tapi, aku memang IKHLAS bila aku cakap 'i dont mind if u love to play DoTa.' Sengaja capslock kan ikhlas tu supaya korang tau tahap keihklasan aku. 

But what frustrates me is when he starts to ignore me, especially bila aku tunggu mana mamat ni tak reply-reply lagi mesej aku ni takkan tengah tido kut? Even kalau dia tido pon, i feel more senang hati (penipu! sebab selain gila dota pakwe aku jugak gila tido..huhu) compare to when he reply me with 'jap..tengah dota ni' oke fine lah. Aku pun kalau in the middle of something malas jugak nak layan orang ni. Korang pun sama kan? Nak butthurt laa macam ni. Well, from a personal point-of-view, it's not really suprising to have couples yang bising dan kecoh about how certain 'games' get in the way of an ideal relationship.

Ehhh. Tak pepasal pakwe aku kena bebel dalam blog. Hahaha. Sorry to say laa ye Encik Boyfie. Sape suruh reply mesej saye lambat. Hehehe.


Tapi. Tapi. Yang penting, saya tau dia sayang saya more than he loves DoTa. Haaa, korang jangan nak persoalkan pulak betul ke dia sayang aku lebih? Lempang nak? Huhu. Dan saya pun sayang dia and everyday is just another day for me to cherish the moments we had. Eventhough i seem to be ganas-ganas eventhough yang main DoTa itu adalah awak, not me, but you know i cant live without you. Hahaha. Malu pulak nak tulis jiwang-jiwang kang tak pepasal banyak pulak anonymous yang datang comment. Ceh, bajet femes. Lebih baik dapat pakwe gila DoTa dari gila pompuan. Siapa setuju angkat tangan macam saya!

cecececece..romantik laa plak kan~

i love u more!

Pssssttt: Eh, jap. Korang tau tak DoTa tu apa? Hahaha.

2 komentar:

aiza89 mengatakan...

ayu, nasib ko sama cam aku ek? HAHA. aku lagi rela tau dia tido lama-lama tak jawab phone or sms aku rather than, dia pergi men dota. sakit ati aku. HAHA

e d a y u a t e h mengatakan...

hahaha..sabar je laa.. :p

:: IKLAN ::