:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Sabtu, 11 Juni 2011

bukan keras kepala atau ego

Salam and hai bloggers.

"Saya memang agak keras kepala. Tapi once saya dah mintak maaf, saya dah anggap benda tu settle. Malas nak fikir. Tapi bila dah mintak maaf and still lagi orang nak blame saya, its oke la. Nak biarkan je? Fine. Nak biar sampai berkulat pun takpe. Yang penting saya dah mintak maaf. Nak suruh saya merayu-rayu kat kamu untuk mintak maaf? Kalau salah saya, mungkin I'll do that way to apologize. Kamu dah mintak maaf. Saya maafkan. Tapi kalau kamu still anggap saya tak mintak maaf sebab saya tak merayu-rayu atau melutut depan kamu, kamu boleh duduk jauh-jauh. Jangan peduli pasal saya."

By the way, thanks for treat me like this. Serious, dah lama tak rasa macm ni. Ha ha ha.

Pssssst : saya rindukan dia. :')

Tidak ada komentar:

:: IKLAN ::