:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Jumat, 20 Mei 2011

obsess! bukan obess!

Salam and hai bloggers.


seperti biasa, gambar tiada kaitan dengan entry
[aiskrim dah cair. nampak lain macam. kan? T_T]

Haa, weekend-weekend ni kan, aku suka blogwalking. Tapi kena tengok timing jugak laa. Kebetulan aku dah abis seminar thesis aku dan alhamdulillah, dah lulus pun. Heheh~ Korang pun kalau ada masa, follow laa blog ateh jugak. Ehhh, tak terkait pulak. Huhu. Takpe. Asalkan matlamat tu sampai. >.< Oke, berbalik kepada tajuk entry kali ni. Obsess. Owhh, just ignore perkataan obess. Aku tak obess walaupun aku gemuk. T_T Korang tau kan maksud obsess? Semacam terlalu riang apabila melihat sesuatu yang kita suka sampai guling-guling atas lantai macam menari lagu Chaiyaa chaiyya. Huh? Chaiyaa chaiyya menari atas train kan? Ahh, pedulik!

Oke. Kalau aku laa kan, aku obsess dengan kaler hitam merah. Betullllll! Pantang weyhhh aku nampak kaler hitam merah. Tapi aku bukan jenis emo gothic tu semua. I just love red and black so much. Aku memang banyak jugak laa barang kaler hitam merah ni. Even nanti aku nak kawen kan, aku nak buat tema hitam merah. Pastu pakai celak tebal-tebal. Itu baru GOTHIC kauuu! Hahahaha. Oke, Encik Boyfie. Sekadar gurauan.

Korang nak tengok betapa aku obsess dengan kaler hitam merah. Jom usha sikit.

haaa, tengok..tengok..kalau boleh semua nak warna merah hitam..berpinau mato eden.. @_@

[atas sebab-sebab tertentu, gambar terpaksa diremove..theee~]
nampak tak katil saya yang comel itu? takde kaki..tapi spring bed uuuuu~ hehehe..

apa motif aku letak pic ni ek? jap nak pikir...urrmmm..mungkin nak tunjuk gambar kat dinding..frame dia merah hitam jugak..buat sendiri guna paper..aii kan kreatif..ehemmm~

haaaa, yang ni terserlah sikit kemerahhitaman dia..nak aku sebut satu-satu? tak payah..capek dehhh~ banyak sangat..pokoknya, merah hitam adalah pojaan hatikuuuu~ [serabut tul meja aku..adeh!]

dengan bakul sampah sekali warna hitam merah..ngahahaha

tu tandas dalam bilik aku..saje tutup pintu..tapi bukan sebab tandas aku selerak..tanda aii mangi tawww~ euwwww.. @_@ oke..sila fokus pada karpet, alas kaki, baju, tuala, sejadah..merah hitam yawww~ heheh..

sarung tangan tu aku pakai time naik skuter..kat Medan ni memang panas..mau terbakar kulit aku..taknak laa nanti balik Malaysia mak bapak aku tak cam anak sendiri..huhu~ kulit aku takde laa putih sangat pun sebenarnya..hahaha

haaaaaaaaaaaaaa..katil BARBIE yawwww..aku ni comel jugak sebebnarnye..huh? oke..tambah 'katil' kat depan 'aku' tu..huhu..sebab ni laa aku cakap katil aku comel.. ^_^

Welllllll, aku memang suka BARBIE. Kalau tak caya, leh klik [sini]. Aku gedik? Tak. Tak. Aku tak gedik. Aku ganas tau. Hurghhhh! Oke laahh. Saja je nak update entry. Sebab tengah semangat duk promote blog kat bloggers lain. Ngahahaha. Sebelum tu, korang dah follow ateh? "IKUTAN YUKKKK!" Theeeeee~

Tidak ada komentar:

:: IKLAN ::