:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Jumat, 27 Mei 2011

nomoq comey aihh~

Salam bloggers yang cun dan hensem. 
(haruslah tahu mengambil hati bloggers supaya lebih ramai follower..ngahaha)

Nothing to say. Tapi ada something yang aku nak share.

comey kan nombor ni? ke tak? >.<

oke.
tu jek.
nak sambung study.
ehemmm.

Pssssst: Anyone yang sudi share dengan ateh how to create sticky entry? Sorry. Pending sikit bab-bab blogging ni. (-_-') Kalau ada yang sudi membantu, boleh komen kat sini atau email terus ke ayu_fanwim@yahoo.com. Sangat-sangat nak tahu. BTW, thanks in advance!

2 komentar:

Ayen... mengatakan...

pasal sticky entry tu mmg kwn xtau tapi nak tau psl no tu,ape yg comeynye???....huhu.(jgn marah haaa)

edayuateh mengatakan...

hahaha..kejam btul laa ayen ni..sekeh kang.. :p nomoq tu comei laa..tp kne abaikan '0'..baru nampak comey die kat mane..hihihi..

31413..31 ngn 13 tu kan mcm comei..kan?? kan?? :D

:: IKLAN ::