:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Kamis, 26 Mei 2011

Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyana

Salam dan hai lagi untuk kesekian kalinya.


Tajuk entry macam malu-malu kucing je nak baca. Tak macam perasan ke? Macam kan? Hahaha. Tapi takpe. Sebab malam ni rasa macam sedikit PD (percaya diri..kalau Indonesia sebutan die 'PEDE'..amek urup E untuk Ekor..bukan E untuk Emak..paham murid-murid? huhu), so aku decide nak join benda alah ni. Saja buang masa. Ada untung, melekat. Ye daakkk? Hehehe. Aku bukan jenis yang reti pakai tudung banyak pesen nih. Dan mungkin menjadi wakil dari gadis bertudung biasa. Hahaha. Takpe. Takpe. Kena PEDE. Heh! Syarat dia pun takde laa susah sangat. Then tarikh tutup pun lamaaaaa lagi. Korang nak join? Boleh klik pic kat bawah ni. Dan syarat-syaratnya adalah :




1) Title Entry : Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyana [DONE!]

2) Letak banner kat atas dalam entry/sidebar korang..link terus ke blog Yana oke [DONE!]

3) Sertakan 1 gambar korang yang korang rase paling menarik [BOLEH TENGOK KAT BAWAH.DONE!]
4) Ceritakan cket pasal gambar tu [TENGOK BAWAH GAMBAR.DONE!]

ini lah gambar yang digembar gemburkan itu..pic biasa-biasa..macam mak limah nak gi pasar beli ikan masin satu bungkus..huhu..pic ni aku amek time "Annual Grand Dinner PMUSU : Masquerade Night Theme"..aku suka pic ni sebab MERAH HITAM..my fevret kaler..dan suka jugak sebab MASK AKU GOJESS..haha..perasan..dan last aku suka sebab AKU BERDIRI KAT TANGGA..ada kaitan ke? takde? pedulik aiii! haha

 then..then..kena....

5) Folow blog Yana dan LIKE page Yana kayh [DONE!]  
6) Tag 3 orang kawan anda..make sure diorang tahu pasal contest nie kayh [BOLEH TENGOK KAT BAWAH SEKALIK.DONE!]
7) setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. Yana akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.[DONE!] 
8) Tarikh tutup contest : akhir bulan 6


Ni lah blogger bertuah yang telah ditagged. Aku pilih dorang sebab dorang ni macam comel. Takpe laa saingan sengit pun. Tak kisah. Hehehe.

[NOOR.HAZIRA

2 komentar:

...Minah BluR... mengatakan...

hai! tenx tag... naty sy jOin eh... hehe :D

e d a y u a t e h mengatakan...

hehehe..oke deh.. :)

:: IKLAN ::