:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Kamis, 19 Mei 2011

Alhamdulillah.

Salam and hai bloggers sekalian.



Alhamdulillah. Tadi seminar KTI @ thesis saya berjalan dengan lancar. Dan saya lulus. Satu group dengan saya pun semua lulus. ALHAMDULILLAH! Thanks a lot to Dosen Pembimbing kami, dr. Farhat, Sp. THT-KL, Dosen-dosen penguji, dr. Ilhamd, Sp. PD dan dr. Mustaffa, Sp.PJ. Walaupun cuak sebab banyak kena tanya, tapi thanks Allah semua boleh jawab. But still ada perbaikan. And guess what, tadi saya ditegur "Nanti perbaikan proposalnya, bikin yang lebih Indonesiawi yaa. Soalnya ada yang saya kurang ngerti di proposal kamu ini. Contohnya di lembar ke....bla..bla..bla.." Hahaha. Dan saya hanya mampu tersenyum. Its ok. Its ok. Pokoknya udah lulus, yang lain ga usah pikir lagi lho. Ngeeeeee~

Oke. Itu je. Sekadar mahu berkongsi dengan rakan-rakan blogger betapa gembiranya saya sebab dah lepas seminar proposal KTI. Tihihihi. Malam ni saya update cerita lain. Kalau sempat laa. Sebab tadi Encik Boyfie ada tanya saya, "Malam ni nak makan pizza tak?" Ehem.

Harus bersiap-siap sekarang. Daaaa~

Psssst: Mungkin ada istilah-istilah yang hard to understand. Tapi malas mau translet. Kalau rasa tak paham tu, boleh tanya kat "NGOMONG APA SIHH??" Tihehehe. Peace!


yeaayyy! dah abes exam! yeayyy!

Tidak ada komentar:

:: IKLAN ::