:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Jumat, 22 April 2011

virus berkembang biak dengan jayanya!

Salam dan selamat pagi semuaaaa!!

Beta lah Permaisuri Ateh. (heh..ama tak komersial langsung!)

Waaaa!! Bestnya semalam g karaoke dengan sahabat seperjuangan. Ecehh. Macam nak g exam je nak semangat-semangat laa bagai. Aaa. And for the first time Encik Boyfie ikut sekali. Thanks Encik Boyfie sebab sudi temankan kitorang. Hehe. Tapi kannnnn. Tak boleh nak letak any pictures now. Sebabbbbbbb.

My lappy dah kena virussss!! Wuwuwuwu. Dan virus ini telah berkembang biak dengan jayanya. Everyday ada je file yang corrupt. Haihhh. Ni sumer sebab tak update new licence for antivirus. Kan dah kena serang ngan virus. Huhuk. Nak beli yang baru tapi takde masa. Bizi sangat-sangat. Nak pindah rumah lagi, exam lagi, thesis lagi, kua jalan-jalan lagi, window shopping, karaoke. Macam-macam lagi laa. Pokoknya, baaaaaaaaaaaaaaaanyak lagi kerja yang perlu disettlekan. Sian my cik lappy. Kalau dia leh bercakap, mesti dia dah sumpah seranah tuan dia ni jadi antivirus. Owhh, kejam sungguh anda si lappy. T_T

Cik Lappy sila bersabar hokeyy. Aii akan cuba untuk curik masa dan format yuu dengan jayanya. Then then, kita pergi beli antivirus k. Aii janji!! :D



So, untuk entry-entry yang berikutnya, aku terpaksa culik gambar-gambar dari Tuan Google. Halal yeee. Hehehehe.


ini lah virus yang digembar-gemburkan itu!! :(

2 komentar:

YAYA AZURA mengatakan...

singgah sini n follow u ^__^

jpm singgah blog ibu wafiq ...

edayu ateh mengatakan...

thankss.. i will~ insya Allah.. :)

:: IKLAN ::