:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Senin, 25 April 2011

nak buat entry laa pasal Fatin Liyana.

Salam and good afternoon,buddies!

How's your day so far? Today aku a lil bit clumsy and moody. Macam banyak je keje yang nak kena settle, tapi rasanya semua dah siap. Ceyhh. Perasan rajin. Huhu. Oke. Oke. Mukaddimah takleh panjang-panjang. Kang takde orang nak baca entry haku. Ceyhh, perasan lagi. Macam ada je orang nak baca entry ni kalau buat mukaddimah pendek-pendek.*tetiba rasa sebak. T_T* 

Tapi tapi. Aku rasa nak jugak kasi korang excited dengan mengkasitau tajuk-tajuk entry tersebut. Wahaha. Excited la sangat kan. Bajet bajet bajet. *tutupmuka* Oke laa. Takmau bajet-bajet dah. Korang nak baca, korang baca. Tanak baca pun, takpe laa. Nak wat camane. Blog aku pun takde laa femes sangat. Atau mungkin lebih tepat lagi,  TAK FEMES LANGSUNG! *hati terguris dengan percakapan sendiri*

1) Hangout with cunhhh blogger, Fatin Liyana Asri, the heroin of honeykoyuki. Haaa, sapa tak kenal blogger yang cunhh ni kan? Tapi kalau tak kenal jugak tu, bukan salah aku laa. Sebab setau aku dia ni memang femes. Hahaha. Hari tu dia ada datang Medan tuk jalan-jalan. So, as a member of member (kawan atas kawan), aku pun berpeluang laa bawak minah ni jalan-jalan bersama beberapa orang kawan aku yang lain. Tak caya? Oke. Nah bukti!

tak cam eyh? die saje tutup muke..maybe dia malu amek gambar ngan aku..haha~ ni baru satu je gambar..nanti aku wat satu entry yang penuh gambar kitorang.. :p

2) Annual Grand Dinner yang dihandle oleh batch gua! Waaa. Cam hebat seyhh kena handle AGD. Haha. Bajet lagi. Cepuk kang! T_T Tema kitorang adalah "The Red Carpet Affair". Ala-ala OSCAR gitu laa. Aku takde laa jadi AJK besar pun. Just jadi AJK for decoration jek. Kerja dia takde laa susah sangat. Kena decorate stage je. Then kena fikir mana nak susun meja-meja. Mana nak letak booth tuk amek gambar. Mana nak letak budak-budak band. Mana nak buat persembahan. Pastu kena fikir camane nak decorate meja kasi lawa. Dan banyak lagi. Senang kan? Senang laa sebab keje aku wat deco atas meja je. Yang lain semua orang lain yang buat. Bahahaha. *tak lawak pun~~~~ @_@ * Heh. Memang feelingless laa korang nih. Oke. Ni laa keje @ hasil tangan aii dengan bantuan kawan-kawan yang lain, special thanks for Encik Boyfie. (sebab dia yang kasi idea..hihi)

ni yang stand untuk letak atas meja..kiranya sebagai hiasan laa..belakang dia guna golden paper yang kilat-kilat..nanti dalam entry aku letak pics kitorang time AGD tu oke..haaa? korang tak sabar nak tengok? alaaa, korang ni..rakus betul..ye la..ye la..aku letak sekeping dulu k..

ni pic aii ngan Encik Boyfie..lantak laa kalau tak nampak macam gi dinner pun..hihihi

Aaaa. Tadi macam banyak je yang duk berlegar-legar dalam kepala nak tulis entry pasal apa. Tapi sekarang ni semua dah "POP!!" Hilang! Mungkin otak aku perlukan rehat sekejap. Ye laa. Balik-balik kelas tadi terus mengadap lappy. Haihhh. Semangat! Kalau lah study pun aku sesemangat ini, kan ke best! Huhu. Oke la kawan-kawan. Rasanya dah tak larat nak menaip ni. Nanti laa ada masa aku update lagi tajuk-tajuk lain k. Tapi paperhal pun kena tunggu lappy bersih dari virus-virus durjana. Baru syiooook nak hapdet blog. Kan? Kan? Chouuuu~

Pssssttt: Perasan tak pics aku takde watermark? Alaaaa. Yang tulis 'www.blablabla.blogspot.com' tuu. Nanti laa aku buat. Kalau sekarang korang perasan takde, nanti korang cek balik. Kalau dah lama still takde lagi, korang sound aku kat chatbox kat tepi ni. Kalau ada masa nanti aku edit. Kalau laa. Kalau. :)


2 komentar:

BuchiQ mengatakan...

transfer je gune bluetuooth..lappy awop ade bluetooth kam?kam? ;)

dok igt nk kabo ke awop sblm ni...hehe

e d a y u a t e h mengatakan...

we've tried it already bfore i read this comment..but still cannot meh.. :(

:: IKLAN ::