:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Kamis, 25 November 2010

Alhamdulillah. :)

Salam blogger!

Agak lama menyepi dari berblogging. I'm running out of time. Alaaah. Macam ada orang kisah je kalau aku tak update blog pun. Hahaha. Satu reason kenapa saya sudah tidak lincah mengupdate blog lagi. Kerana dah ada orang yang sanggup share suka duka saya tanpa rasa bosan. Dia adalah Encik Boyfie. :) Sungguh seperti kacang lupakan kulit. Agagaga. Takpe. Takpe. At least, I still remember the password. :p

Owhhh. Tujuan utama mengupdate blog kali ni adalah sebab nak cakap 'Alhamdulillah'. Encik Boyfie dah sihat walaupun belum fully recover. Dia kena demam denggi a week ago. Dan terpaksa ditahan di wad sebab trombosit asyik down je. Kesian kan? :( Tapi alhamdulillah for today. Dia dah dibenarkan keluar sebab trombosit dia dah naik balik seperti yang dikehendaki oleh doktor. Dan saya yang jemput dia balik. Suka suka. :D Setelah beberapa hari saya berulang alik ke hospital tanpa ada rasa bosan dan jemu, teman dia makan minum tidur petang-petang, rasa seperti sudah jadi nurse walaupun saya belajar dalam medical course untuk menjadi seorang doktor. Insya Allah. Hehhehheh. Tapi tapi. Saya kerja shift petang je oke. Malam saya kena balik rumah lah. Mana boleh teman dia sampai malam. Nanti apa pulak orang cakap. Kan? Kan? Tak elokkkk. :)

Tapi kalau boleh, lepas ni tanak sakit-sakit dah ye Encik Boyfie. Bukan sebab saya tak sanggup jaga awak, tapi saya tak sanggup tengok awak terbaring je. Kena infus pulak lagi. Sedih tau saya. :( After this jaga diri baik-baik. Dan jaga saya baik-baik jugak. Ehhhhhhhh~~~  Hahaha. Awak dah janji ngan my family kan? Siapa suruh. ;))

- semek dan awang - 
sayang awak lah! ;)

Jumat, 12 November 2010

taken by takers. :)

Salam.

Nothing else I can say. 
I'm taken. 
Thanks for accept me for who I am. 
Thanks for appreciate me. 
Thanks for brightening my life. 
Thanks for everything. 

Semoga jodoh kita berkekalan.
Insya Allah.

[12.11.10 & 13.11.10 to infinity. Amiiiiin.]

p/s : Tulong jangang nano-nano sangat ye. Cubit kang~ :p


:: IKLAN ::