:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Sabtu, 30 Oktober 2010

He loves us, that's why He makes us so special. :)

Salam.

It's time to share something special and outstandingly good. Good for us to know, as we're not a perfect creature, but the most perfect creature that He create, and the perfectness is only for Allah S.W.T. High up our humbles upon the Majesty. Hopefully we can be a good person toward each other by knowing how special of being a human. Weither it's a man or woman, both of us are special, as we're His creation. Insya Allah. :)

LELAKI

Lelaki bujang kena tanggung dosa sendiri apabila sudah baligh manakala dosa gadis bujang ditanggung oleh bapanya.

Lelaki berkahwin kena tanggung dosa sendiri, dosa isteri, dosa anak perempuan yang belum berkahwin (yg ada anak pompuan ramai kena ingat ni....pastikan anak solat, tutup aurat, etc) dan dosa anak lelaki yang belum baligh.
BERATKAN?

Hukum menjelaskan anak lelaki kena bertanggung jawab ke atas ibunya dan sekiranya dia tidak menjalankan tanggung jawabnya maka dosa baginya terutama anak lelaki yang tua, manakala perempuan tidak, perempuan hanya perlu taat kepada suaminya. Isteri berbuat baik pahala dapat kepadanya kalau buat tak baik dosanya ditanggung oleh suaminya. 
BERATKAN??

Suami kena bagi nafkah pada isteri, ini wajib tapi isteri tidak. Walaupun begitu isteri boleh membantu. Haram bagi suami bertanya pendapatan isteri lebih-lebih lagi menggunakan pendapatan isteri tanpa izin.

Banyak lagi lelaki lebih-lebih lagi yang bergelar suami perlu tanggung. Kalau nak dibayangkan beratnya dosa-dosa yang ditanggungnya seperti gunung dengan semut. Itu sebabnya mengikut kajian nyawa orang perempuan lebih panjang daripada lelaki. Lelaki mati cepat kerana tak larat dengan beratnya dosa-dosa yang ditanggung (ikut kajian laa...jangan percaya sangat)

Tetapi orang lelaki ada keistimewaannya yang dianugerah oleh Allah SWT. Ini orang lelaki kena tahu, kalau tak tahu kena jadi perempuan. Begitulah kira-kiranya.

WANITA :

Auratnya lebih susah dijaga berbanding lelaki. Perlu meminta izin dari suaminya apabila mahu keluar rumah tetapi tidak sebaliknya. Saksinya kurang berbanding lelaki. Menerima pusaka kurang dari lelaki.

Perlu menghadapi kesusahan mengandung dan melahirkan anak.

Wajib taat kepada suaminya tetapi suami tak perlu taat pada isterinya. Talak terletak di tangan suami dan bukan isteri. Wanita kurang dalam beribadat kerana masalah haid dan nifas yang tak ada pada lelaki.

Pernahkah kita lihat sebaliknya??

"Benda yang mahal harganya akan dijaga dan dibelai serta disimpan ditempat yang tersorok dan selamat. Sudah pasti intan permata tidak akan dibiar bersepah-sepah bukan?" 

Wanita perlu taat kepada suami tetapi lelaki wajib taat kepada ibunya 3 kali lebih utama dari bapanya. Bukankah ibu adalah seorang wanita ?

Wanita menerima pusaka kurang dari lelaki tetapi harta itu menjadi milik peribadinya dan tidak perlu diserahkan kepada suaminya, manakala lelaki menerima pusaka perlu menggunakan hartanya untuk menyara isteri dan
anak-anak.

Wanita perlu bersusah payah mengandung dan melahirkan anak, tetapi setiap saat dia didoakan oleh segala haiwan, malaikat dan seluruh makhluk ALLAH di mukabumi ini, dan matinya jika kerana melahirkan adalah syahid kecil. Manakala dosanya diampun ALLAH (dosa kecil).

Di akhirat kelak, seorang lelaki akan dipertanggungjawabkan terhadap 4 wanita:

1. ibunya ,

2. isterinya ,
3.anak perempuannya , dan
4. saudara perempuannya.

Manakala seorang wanita pula, tanggungjawab terhadapnya ditanggung oleh 4 org lelaki ini:

1. suaminya,

2. ayahnya,
3. anak lelakinya dan
4. saudara lelakinya .

Seorang wanita boleh memasuki pintu Syurga melalui mana-mana pintu Syurga yg disukainya cukup dengan 4 syarat sahaja:

1. sembahyang 5 waktu

2. puasa di bulan Ramadhan
3. taat suaminya dan
4. menjaga kehormatannya .

Seorang lelaki perlu pergi berjihad fisabilillah tetapi wanita jika taat akan suaminya serta menunaikan tanggungjawabnya kepada ALLAH akan turut menerima pahala seperti pahala orang pergi berperang fisabilillah tanpa perlu mengangkat senjata.

MasyaALLAH.. .sayangnya ALLAH pada wanita ....

Seorang wanita adalah pelengkap dan sememangnya istimewa di sisi seorang lelaki , tetapi ingatlah wahai lelaki...kamu sebenarnya adalah istimewa disisi Allah, maka dengan sebab itu DIA mengangkat kamu menjadi pemimpin...maka dengan keistimewaan itu, JAGALAH dan HARGAILAH wanita sebaik-baiknya...supaya kelak masing-masing lelaki dan wanita dapat pulang mengadap Allah dalam keadaan istimewa disisiNYA..

"Berpeganglah kamu sekelian dengan tali Allah dan janganlah kamu berpecah-belah, dan ingatlah nikmat Allah atas kamu, seketika kamu bermusuh-musuhan telah dipersatukanNya hati kamu semuanya, sehingga dengan segera kamu telah menjadi bersaudara dengan sebab nikmatNya.(Ali- Imran:103)

Pada hari itu (hari qiamat) manusia diberitahu akan segala yang telah dikerjakannya dan yang telah ditinggalkan. Bahkan manusia itu, anggotanya menjadi saksi terhadap dirinya sendiri, walaupun dia berperi-peri memberikan alasan untuk membela diri "

 p/s : Both of us are special. Why don't u get it? :)

  

BESARNYA MAKNA DOA YANG KITA LUPAKAN.

Salam.

Dalam tidak sedar, setiap hari kita memohon dalam solat kita tetapi sayangnya, kita hanya memohon tanpa memahami. Sekadar tersebut dibibir, tetapi tidak tersentuh dari hati kita selama ini.

Marilah kita mula menghayati ketika kita duduk di antara dua sujud semasa solat. Dengan rendah hati nyatakanlah permohonan ampun kepada Allah , Rabbighfirli (Tuhanku, ampuni aku). Diamlah sejenak, buka dada dan diri kita untuk menerima ampunan dari Allah. 

Tetaplah membuka diri kita untuk menerima ampunan Allah. Ulangi permintaan itu beberapa kali hingga kita merasakan ketenangan. Kemudian sampaikanlah permintaan kedua, Warhamni (sayangi aku). Diam dan tundukkanlah diri kita untuk menerima kasih-sayang Allah yang tak terhitung besarnya.

Bukalah dada kita seluas-luasnya agar semakin banyak kasih-sayang Allah yang kita terima. Ulanglah beberapa kali hingga kita merasa cukup. Berturut-turut sampaikanlah permintaan-permintaan berikut dengan cara sebagaimana tersebut di atas, satu persatu.. 

Wajburnii (tutuplah aib-aibku) 

Warfa'nii (angkatlah darjatku)
Warzuqnii (berilah aku rezeki)
Wahdinii (berilah aku petunjuk)
Wa'Aafinii (sihatkan aku) 
Wa'fuannii (maafkan aku) 

Setelah selesai, diamlah sejenak lalu sampaikan rasa syukur kita betapa besarnya nilai doa ini, sebuah doa yang kita hanya remehkan begitu sahaja.


 p/s : Sayang kan kalau kita tak amalkan? Bukan susah sangat pun nak buat. Bertambah-tambah khusyuk kita dalam solat nanti. Kan lebih bagus. So, renung-renungkan dan selamat beramal. :)

Jumat, 29 Oktober 2010

tak.larat.dah!! :(


Salam.

Dah lama tak update blog. Cerita panjang-panjang. Luah perasaan. Mungkin sebab sekarang dah takde perasaan. Atau mungkin sekarang adalah exam week. Atau mungkin perasaan baru nak berbunga-bunga. Ehhhh! :p

Exam time can be a stressful time of year. For me, it's not about WHAT I have to study that gives me the stress, but HOW to study it. Huhu. I have exam on tomorrow and I am so tired of studying, as my brain is on overload. It's 11.00 pm now, and I've been sitting all day with these books open and have got so little done!! Argghhh. :(


It's been difficult for me to feel like I have done enough work and revision for my exams. I am soooooo exhausted now. Fuuuuuuu~~~~


 p/s : Stop wasting time,ateh!! Continue your study. Yosshhh!!! Ohh..by the way, best of luck to all my friends. :)

Selasa, 26 Oktober 2010

Kemarau Melanda Rindu


Kemarau Melanda Rindu –SPIN

Berikan aku kasih
Kesempatan yang begitu panjang
Agar terubat resah
Luka yang lama tak berulang

*
Sambut tanganku kasih
Selangkah serumpun bersamamu
Menghela nafas panjang
Pada mahligai asmara kita berdua

c/o
Mana mungkin lagi kasihku
Takkan kemarau melanda rindu
Kusiram subur mewangi pada cinta kita
Kuseru namamu kasih
Diufuk dunia cinta kita
Agar tersela rindu selamanya berdua

**
Sambut tanganku kasih
Genggam erat langkah bersama
Menghela nafas panjang
Mahligai cintaku......nan abadi

ulang * , c/o (2x) , **

 -SPIN-

p/s : Lirik lagu 'Kemarau Melanda Rindu -SPIN' ini ditaip oleh diri saya sendiri memandangkan tiada di mana-mana laman sesawang. Terima Kasih. (poyooooo!!! haha..tapi betul laaa..aku try carik lirik lagu ni tak dapat woooooo..try korang carik pulak..hihihi)

Senin, 25 Oktober 2010

Malaysian Govt Doctors Criteria

Salam.

Sigh. But no need actually. Just, deep breath. And go. :|

Criteria for becoming a Malaysian Govt Doctor. There's no need for an aptitude test. Students should consider these requirements:

1. No life outside medicine; this includes dating, sports, clubbing, chores for your parents and visiting the toilet.

2. Not to live with your parents. Move out ASAP as they will never understand the ludicrous working hours that u go through. Furthermore, chores are not suitable for u as to rule No. 1.

3. Not to be married until completion of all 4 years of Govt Compulsory service as u will be transferred left and right to some of the most remote Govt clinics in Malaysia. Having wife and kids to follow you to your new working area may increase high level of stress on all parties. Furthermore, if your spouse is a Govt Doctor, he/she will also be transferred away from u and no matter what appeal is made, KKM will put up a deaf ear (unless u have big cables or of a certain skin color).

4. If married, no to have children until u finish all 4 years of Govt Compulsory service, as to which u and your spouse will not have much time for your child/children or they end up not recognizing u and refer the Indonesian maid as their mother (change in language patterns commonly follow).

5. To obtain life insurance once your govt service begins as there is not many claims for accidents during work. Don't be fooled, Doctoring in Malaysia is hazardous.

6. Able to withstand 36 hours of non stop work and stress without mistakenly labeling Left for Right or uvula for vulva (or Volvo S40)

7. To buy a car with complete safety features which includes multiple airbags, ABS, EBD, side-front-rear-top-parallel and diagonal impact bars and seat belts to ensure survivability if u are involved in an accident because your driving resembled a drunkard maniac after working in the hospital for 40 hrs non stop.

8. Constant supply of coffee

9. Nicotine Patch as u will have the urge to start smoking due to overwhelming stress

10. Interest in watching medical sitcoms such as House MD, Scrubs, ER, Grays Anatomy and Chicago Hope to inspire u to continue your life as a doctor as the exciting things u see on TV does not resemble the real life of a Malaysian govt doctor.

11. Not to have any pets or plants (not even cactus) as u will have no time to feed or care for them and eventually all will end up in your mortuary.

12. Able to endure the stench of your own sweat as to when 36 hours "on call" does not permit u time to bathe or freshen up.

13. Able to carry on working without food or water over 15 hours. If during fasting month, able to break your fast with 'water for injection' as u had no time to buy food.

14. Able to come to work with fever/cough/illness or physical disability (sprained ankle etc) as to which doctors do not deserve MCs. (My MO was on crutches during rounds)

15. Able to stand scolding, destructive criticism, kiss ass behaviors, racial bias, finger pointing, scape goating, and in competency from your superiors.

16. Able to withstand the jealousy when your friends call u up for some fun and ur stuck in the hospital during on call.

p/s: Can I stand with all these particular things for the rest of my life? Or should I superannuate myself early? Ohhhhhh. *sigh*

 -i love the colour of that stethoscope..owhhh-

Kamis, 21 Oktober 2010

baby,its a fact! :)


Salam and hai bloggers.

Dah lama tak update blog. Its not about the time, tapi more to malas. Hihihi. So,untuk clearkan sikit debu-debu cinta yang melekat kat blog ni, meh nak kasitau beberapa fakta tentang diri saya. Ouchh. Sedikit poyo. Hahaha.

1) Takut gelap. Sebab bila dalam gelap saya mesti terbayangkan benda yang bukan-bukan. Atau lebih tepat lagi, saya memang penakut. Even sekarang pun saya takleh tidur dalam gelap. Rasa macam lemas je. And rasa macam sedang diperhatikan. Erkkkk, scary laa pulak. Huhuhu. So, bila tidur, saya akan on lampu belajar untuk menemani tidur saya. Takde la terang macam lampu siling tu. Cukup sekadar ada cahaya. Kalau black out, bilik sebelah laa yang jadi mangsa.Sebab bergelap dengan orang lain saya takkan takut. Hihihi. Bukan takut gelap je sebenarnya, tapi takut 'awak-tau-apa'. Saya boleh duk sorang-sorang tapi jangan ada yang berani-berani nak usik. So, kepada siapa-siapa yang pernah terfikir untuk menakut-nakutkan saya dengan niat untuk bergurau, sila lupakan. Thanks!


2) Sangat suka kepada orang yang suka buat lawak. Especially lawak yang tiba-tiba. Contohnya Apek, Nabil, Zizan, dan ada beberapa orang teman yang saya tak perlu sebutkan namanya disini. Takut beliau-beliau ini perasan lebih. Hehehe. Tapi memang saya suka orang yang suka buat lawak. Kalau boleh, saya nak bakal husband saya nanti seorang yang suka melawak. And kalau boleh lagi, time nak tunggu tidur tu pun dia buat lawak. Sampai saya tertidur. Hahaha. Melampau sungguh. :D


 3) Nama 'Edayu' tak wujud kat rumah. Betul. Walaupun nama saya agak panjang, tapi nama yang last iaitu 'Edayu' tak pernah wujud kat rumah. Takkan ada yang panggil nama tu bila saya balik kampung. Sampaikan, kadang-kadang bila ada phone call dan yang jawab tu bukan dari kalangan ahli keluarga, mesti dorang cakap, "Sorry, salah nombor,". Hahaha. Biasanya, kat rumah orang akan panggil nama setakat 'Siti' dan 'Noor' sahaja. 'Edayu' hanya dikalangan member-member sekolah menengah. Sebab time sekolah rendah, dorang terikut-ikut dengan panggilan family. Maklumlah, kami dulu rapat. Rumah sebelah-sebelah je. Dah macam family sendiri dah. :)

4) Perlukan nescafe before ke kelas. Owhh, pergi kelas tanpa minum nescafe sangatlah menyakitkan hati. Sebab saya menjadi sangat-sangat mengantuk. Rasa macam buang masa pun ada. So, untuk mengelakkan hal-hal yang menyakitkan hati ni, saya perlu teguk nescafe before pergi kelas. Tak kisah la nescafe ke, kopi kosong ke, kopi 3in1 ke, pokoknya yang ada caffein. Itu je yang dapat buat saya segar. Even kalau ganti dengan milo pun, saya akan rasa macam tak tidur satu malam. Huhuhu. Kalau bulan puasa? Hermmm. Terpaksalah tahan ngantuk dalam kelas. Kalau rasa kelas yang tak penting (ada ke? :| ), memang saya sanggup ponteng. :p


5) Tidur lambat lebih bagus dari bangun awal. Errrrr. Bagi saya la. Sebab saya memang susah nak bangun awal untuk siapkan kerja. Bagi saya, baik tidur lambat siapkan kerja-kerja yang ada daripada terpaksa bangun awal. Tak suka bangun-bangun terus buat kerja. Eyyyy, memang spoil mood kalau macam tu. Huhuhu. Tapi satu je masalahnya nak tidur lambat ni, yang fakta nombor 1) tadi. Saya penakut, dan takut untuk stay up jugak. Hehehe.

6) Suka dengar lagu yang keras-keras. Ganas kan saya? Poyo. Hahaha. Tapi saya memang suka. Nak buat macamane. Lagu-lagu rock, heavy rock, bahkan heavy metal sekalipun, memang kena dengan jiwa saya yang lemah-lembut ni. Saya dengar je lagu ganas-ganas, tapi dalam hati ada taman tau. Hikhikhik. Tapi saya dengar je oke. Bukan nak aplikasikan lirik dia dalam kehidupan seharian. Sebab memang saya akui, kadang-kadang lirik dia memang takleh blaah. Tapi, saya layan je. Hihihi. Tapi lagu-lagu lain pun saya dengar jugak. Nasyid, zikir, pop rock, dan lain-lain lagi. Tapiiiii (banyak pulak tapi aku kali ni. hehehe), bukan lagu jazz oke! Saya paling tak suka lagu jazz. Aduhhhh, pedih telinga dengar lagu macam ni. Menyampah pun ada bila dengar lagu-lagu jazz ni. Budget suara sedap. Boleh tak? Huahuahua

7) Barbie! Hihihi. Yap, saya memang suka Barbie. Bukan budget comel, tapi saya memang suka tengok cerita Barbie. Such a fairytal. Fuuuuuu~ Cerita dia semua happy ending. Baju-baju yang dia pakai semua lawa-lawa. Body dia pun perfect. Kadang-kadang saya rasa macam nak je jumpa Barbie and mintak autograph. Hahaha. Suasana dalam setiap cerita dia tu rasa macam "waaaaahhhhhhhhhh..beautiful~~" And cerita dia semua ada pengajaran. Haaa, bukan tengok saja-saja k. Setiap kali habis tengok cerita Barbie, mesti rasa macam nak tepuk tangan, sebab setiap cerita dia sangat laa exciting. Hihihi. By the way, saya hanya suka tengok CERITA Barbie je. Saya tak suka simpan dolls dia. Tak elok. Rasa macam benda tu hidup je malam-malam. Hahaha. Penakut! Oke. Maybe saya akan buat satu entry pasal Barbie. Remind me bout that, will you? Thanks! :)

Oke la. Nak kena pergi buat ASSignment pulak. Kalau ada paper persoalan lagi tentang diri saya, boleh isi borang pertanyaan kat sebelah ni. *Formspring :p*

Jumat, 15 Oktober 2010

kau memang banyak alasan.


Salam.

Taknak cakap banyak. Serang!!!

a) Kau memang banyak alasan. Hahaha. Kau cakap tanak couple sebab tak baik kan? Padahal kau tu yang takde orang nak. Harap muka je boleh tahan, tapi mulut tahap jamban-tak-siap. Sebab tu takde orang nak kau.

b) Kau memang banyak alasan. Hahaha. Kau cakap kat orang lain jangan couple kan? Tapi kau yang jealous sebab kau takde teman. Banyak buruk dari baik konon, padahal kau yang duk menyangap nak teman special. Ahhh,macam aku tak tau. Kalau mak nyah nak kau sekarang ni pun mesti kau rembat. Ye laaa. tengah sangap la katakan.

c) Kau memang banyak alasan. Hahaha. Kau cakap kat orang lain tak-berapa-nak-pandai sebab bercinta awal-awal. Tapi sebenarnya orang yang kau nak tu tanak kat kau kan? Nak cakap la kat orang yang kau ni setia sebab tunggu dia lama gila. Tapi at the same time duk cari orang yang boleh kau jadikan mangsa kau. Pastu cakap macam-macam supaya orang lain ikut perangai tak senonoh kau tu. Annoying gila la kau ni.

d) Kau memang banyak alasan. Hahaha. Kau cakap apa yang orang lain buat tu salah kan? Bodoh la. Bullshit la. Bangang la. Eh eh, kau tak ingat ke kau pernah buat benda tu jugak? Or maybe TENGAH buat benda macam tu jugak? So,kau la bodoh tu kan? Kau la bullshit kan? Kau la yang bangang kan? Owhh,memang terbukti, itu kau!

e) Kau memang banyak alasan. Hahaha. Kau harapkan orang yang elok-elok jadi pasangan kau kan? Tapi kau sedar tak perangai kau mengalahkan orang-orang yang kau sumpah-seranah-kan tadi? Kau memang tak sedar diri laa pokoknya. Kau ingat perangai kau tu elok sangat ke yang kau yakin semacam je nak berharap untuk dapat orang yang macam tu? Hey,sendiri mahu ingat la!

f) Kau memang banyak alasan. Hahaha. Kau sedap-sedap cakap pasal kisah-kisah cinta kau yang tak berapa nak mumayyiz tu. Nak tunjuk la kan betapa kau kecewa dengan cinta kau yang tak pernah kesampaian. Padahal kau tak sedar perangai kau tu dah menyakitkan hati banyak orang. Haa, sebab tu laa orang pun tak hingin dengan kau. Padan muka kau! 

g) Kau memang banyak alasan. Hahaha. Kau duk puja orang yang tanak kat kau kan? Pastu sedap je duk burukkan orang-orang lain. Hey hey,kau ingat dengan cara macam tu orang kesian kat kau ke? Lagi menyampah adalah. Orang buta yang tuli je yang boleh terima pendapat kau yang macam budak-budak tu. Owhhh, lupa pulak. Kau memang budak-budak pun. Tak matang langsung!

Okey. Yang ni last!

Kau cakap single tu seronok kan? Tak payah susah-suah fikir pasal orang lain kan? Tak payah susah-susah fikir macamana nak jaga perasaan orang lain kan? Tak perlu susah-susah habiskan duit untuk teman special kau tu kan? Kau tahu kenapa kau cakap macam tu? Meh aku nak bagitau. Sebab kau memang tak laku. Memang takde orang nak kat kau. Sebab kau terlalu annoying. Sangatlah tak matang. Sangatlah cakap berbelit-belit macam orang mabuk todi. Sangatlah suka menyakitkan hati orang lain. Terlalu banyak bercakap benda yang tak betul. Ye laa,kalau dah cakap macam orang mabuk todi, celah mana nak betul cakap kau tu. Semuanya cakap kosong! 

Nak tau macamana aku tau? Kau yang tunjukkan dan ceritakan semua kisah bodoh kau tu kat orang! Hahaha. 

 - sape KAU? Kau nak terasa? Silakan.....HA HA HA! -

Selasa, 12 Oktober 2010

one year older.


Salam.

"Sanah Helwa" @ "Happy Birthday" to myself today. I am one year older now. Nothing's change except the numbers. Number is still nothing anyway. Hi hi hi.


Special day for me, even though not as special as before. Tapi masih lagi bersyukur kepada Allah SWT, kerana masih lagi memberikan kesempatan untuk aku memperbetulkan apa yang salah, menambahkan apa yang kurang. Alhamdulillah, atas segala nikmat dan kurniaNya. Alhamdulillah, kerana telah mengurniakan kawan-kawan yang sanggup menemani suka duka aku kat sini. Alhamdulillah, atas segala cabaran dan dugaan yang membuatkan aku menjadi lebih kuat. *tears*




And today, I just wanna say thanks to all my beloved friends for all the wishes and prayers, through message, Facebook, Friendster, Myspace, Formspring, Blog etc. Aminnn. Aminn. Aminn ya rabbal a'lamin. Hopefully all the wishes and prayers can help me to go through out the becoming years. Thanks again.

To my beloved mom, thanks for the message. I can't pretend that I'm happy, because the message is not supported. In the other words, I can't read the message that you sent to me. So sad.

Special to my friends here, thanks a lot for accompanying me on my special day. I love u,gurlssss. *hugs and kisses*.


And for you, thanks for being the last one. Its better than nothing. :')


Thanks again. And again. And again.


Sabtu, 09 Oktober 2010

Still, As Ever.

I didn’t think it was love,
I told myself it wasn’t love 
I deceived myself,
but my heart kept calling your name 
I take one step towards you,
push you one step away 
Each time, you grow in my heart
I must be loving you this much, 
must be waiting for you this much 
Even though it hurts so much,
my heart can’t seem to let you go
I think there must be just one love,
I don’t think my heart will change 
The love that I’ve kept only for you,
I can now finally tell you
Your warm eyes, Your warm love 
Flying away farther, 
but you are still growing up in my heart.
I must be loving you this much, 
must be waiting for you this much 
Even though it hurts so much,
my heart can’t seem to let you go
I think there must be just one love,
I don’t think my heart will change 
The love that I’ve kept only for you,
I can now finally tell you I love you
Sometimes love; at times tears 
Even though it’s hard, 
I love you,I love you
I only need you by my side
I must still love you, 
I must still be waiting for you
My brain might be fooled, 
but my heart can’t be fooled
I think there must be just one love, 
I don’t think my heart will change
The love that I’ve kept only for you, 
I can now finally tell you 
I love you

an.jell
 
p/s : tx to wanieychan for this lyric..love u lahhh!! <3 <3

:: IKLAN ::