:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Sabtu, 11 September 2010

entry.hentam.orang


Salam Aidilfitri~

Sedikit kata-kata yang agak bernas untuk diungkapkan kali ni. Agak panas apabila niat makan nasi himpit terbantut gara-gara ada budak dari planet Marikh telah menge'post' satu entry yang agak mengjengkelkan hati aku. Ok. Ada sedikit klu untuk budak planet Marikh di situ.

Kalau kau rasa kau sorang je ada blog, aku pon ada. Kalau kau rasa kau boleh anonymouskan orang lain dalam blog kau, aku pon boleh. Kalau kau rasa kau boleh hentam si anonymous tersebut tanpa rasa bersalah, aku pon boleh buat macam tu jugak.

Dan. Kau memang perangai teruk. Kau memang pemalas nak mati. Kau memang tak reti nak hargai perasaan orang lain. Kau memang takde perasaan. Kau memanglah. Memang. 

Dan. Aku yang cakap macam tu. Cakap macam tu kat kau. Memang aku sengaja cakap macam tu. Kau nak mencarut ngan aku? Kau nak cakap WTF kat aku? Cakap lah. Tulis lah.

Dan. Ini blog aku. Itu blog kau. Sukati aku nak tulis pasal apa-apa. Pasal siapa-siapa. Sukati kau nak tulis apa-apa. Pasal siapa-siapa. Go on. 

Dan. Kau memang suka hentam orang dalam blog kau kan?

Siapa kau? Siapa budak planet Marikh tersebut? Siapa? Siapa? Kau nak terasa? Silakan. 

hey you!!!

Tidak ada komentar:

:: IKLAN ::