:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Sabtu, 28 Agustus 2010

jangan mengintai orang mandi atau kucing berak,nanti mata keluar ketumbit

salam ramadhan.

boring laa hari ni..tidur je keje aku..balik je pleno pagi tadi pukul 10.00 pagi,terus aku melompat atas katil..eh,tipu..tukar baju yang lebih selesa..then bantai tidur sampai pukul.......aaa..sampai petang laa pokoknya.. *tolong jangan perasan apa-apa di sini :(* tu laa..sape suruh tak tidur semalam..sampai ke pagi berjaga..alang-alang dah tak tidur,baik takyah tidur terus..kalo tak,ade yang tak pegi pleno pagi tadi..ngeeee~

rindu la nak jumpa abg epi..dah lame tak berborak ngan die..dulu abg murat nak masuk 3 tahun tak jumpe..pastu abg epi plak..balik sekali-sekala,dorang plak sibuk keje..kalo dekat-dekat takpe gak..ini sorang kat sarawak..sorang kat perak.. :(

kat orang lain pon rindu jugak..maa,pa',kak long,kak emma,ezawadi,ezazul,ellya,ezham,harith,sanak sedare yang rapat..pokoknye aku rindu nak balik malaysia..

geram nak paksa ezawadi  datang duk sini jugak..bukan ape,at least ade jugak lelaki yang boleh tengok-tengokkan aku kat sini *boleh harap ke? (-_-')* dan jugak boleh kurangkan sket "sakit-rumah" yang kadang-kadang datang melanda *owhh..ezawadi menjadi bahan gunaan di situ :D* bukan kat sini takde lelaki..ramai je..tapi takde yang muhrim..kalo muhrim ni senang..gi mane-mane pon tak mendatangkan fitnah..nak kawen pon takde orang yang nak *ehhhh..!!*

besok ade makan-makan free kat paparon..semalam bukak poser ramai-ramai ngan batch 08 *even ramai yang tak datang,xspcially yang mandiri* tapi events tu berjalan dengan lancar..

nak g tengok cd plak ni..chow~


     ini cerita Remember Me
    
  ini pulak buku cerita Remember Me
CERITA DARI BUKU JAUH LEBIH BEST DARI CERITA DALAM LAKONAN..DAN CERITA DALAM LAKONAN DENGAN CERITA DALAM BUKU ITU JAUH BERBEZA..TAK SAMA LANGSUNG TEMA DAN JALAN CERITA..

apa yang aku nak cakap kat sini adalah..BELILAH BUKU CERITA REMEMBER ME.. :)

 

notakaki : owh..tajuk itu tiada kaitan dengan entry aku..tapi aku penah percaya dengan kalimat tersebut masa aku kecik-kecik..terencat betol laa~ *sigh*

Tidak ada komentar:

:: IKLAN ::