:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Kamis, 05 Agustus 2010

Ce'to oh Ce'to,scooter MIO ku (atau EGO kalau di Malaysia)


salam dengan air mata menitik-nitik..

i sedih laa..kecewe..u tau,i baru je bersame ngan Ce'to..tapi kan,walopon baru seminggu die duk ngan i,tapi i kenal die sangat²..i penah tau mandikan die before balik ari tu..i dah telek die abes-abesan..den i hafal bentuk badan and accessories yang ade kat badan die..i tau Ce'to i macamane..after i dapat Ce'to,die selalu bersame ngan i..mane i pegi die bawak..i boleh rase betape sukenye Ce'to kat i...die tak penah buat hal..apetah lagi nak merajuk..i pon jage Ce'to elok-elok..i dah berazam nak jage Ce'to sepenuh hati i..tapi.............

sejak i tinggalkan Ce'to ngan orang lain kat Medan ni selama sebulan lebih,i dapat rase Ce'to dah lain..bukan sebab die dah bencikan i..tapi i tau Ce'to sedih..die dah tak smooth macam dulu..bile die dengan i,i dapat rase die dah bergegar semacam..die macam dah tak larat nak jalan² ngan i..sedihnye bile Ce'to jadi macam tu..

pastu kan,i terus belek-belek Ce'to..i tau ade yang tak kene ngan Ce'to i..i dapat rase yang ade perubahan kat Ce'to i..so,i nak compare Ce'to ngan Ce'to before i tinggalkan Ce'to ngan orang lain..then,i perasan..badan Ce'to dah luke²!! telinge die dah ade kurap²!! kepala Ce'to macam ade bende yang dah loose..bergegar..n sesungut Ce'to kat telinge die pon macam kelaparan..telinge Ce'to dah berubah corak..dah la macam baru lepas orang letak minyak..licin semcam je..tarik sikit pon dah tercabut..huhu..i ingat lagi time i basuh Ce'to dulu..sume tu mane ade..patotla i rase semacam bile bawak Ce'to..i tau dulu Ce'to tak macam tu..i tak nampak pon kurap,luka tu sumer..i tau mesti Ce'to sedih bile orang buat die macam tu..tapi i lagi sedih bile Ce'to dah berubah..

maaf Ce'to..i bukan tanak tolong Ce'to..tapi i tak tau nak buat ape..i tak tau sape yang buat Ce'to macam tu..and i tanak salahkan sape²..i yang buat pilihan untuk tinggalkan Ce'to ngan orang lain..dan i bukan hebat sangat pasal kaum sejenis Ce'to ni..maafkan i,Ce'to..tapi i janji,lepas ni akan belikan something untuk Ce'to..i akan fix Ce'to bile i ade duet..i nak pujuk Ce'to..tanak kasi Ce'to sedih² lagi..i janji Ce'to! i janji!

Ce'to,walopon Ce'to dah berubah sikit..tapi i tetap sayang Ce'to..i akan jage Ce'to elok²..i akan sayang Ce'to sepenuh hati..and i akan pastikan orang yang i sayang pon akan sayang Ce'to macam i sayang Ce'to..im sorry,Ce'to..i love u!!

always loving Ce'to,
Edayu Ateh.


2 komentar:

it's jenn. mengatakan...

anta servis yang..pastu gi la tnye org len tu..mcmane bole dpt scratch tu okeh?

siti noor edayu bt endut mengatakan...

ok..i will..tp yg scratch tu tak tau laa nak tnye sape..sebab tinggal ngan dak2 acms ari tu..bibik dorang yang jage..huhuhu

:: IKLAN ::