:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Selasa, 17 Agustus 2010

bujang.yang.single :)


salam ramadhan and selamat berbuka puasa 10 minit yang lalu..

entry kali ni merupakan entry yang suam-suam kuku sedih die..
sedih sebab berbuka puasa sorang-sorang..
tapi takde la sedih sangat pon..
memandangkan perkara ini diketahui last minute,so tak sempat nak plan apa-apa..
walau bagaimanapun,juadah berbuka puasa sorang-sorang ini tidaklah mengecewakan..
ataupun lebih tepat lagi marvellouslah! 
and nasib baik jugak ada cawan Barbie jadi peneman..
boleh jugak laa mengembalikan ketenangan hati ini.. 

 pic yang disnap agak gelap..mungkin mahu menandakan sekarang adalah waktu maghrib,yaitu waktu untuk berbuka.. *ayat yang cover sebab kamera henpon cap ayam :p*

sedikit ulam yang sedap untuk penambah selera :)

sedikit sambal yang pedas-tahap-cipan..tapi sedapppp..

ayam penyet khas dari surabaya..haha

percaya atau tidak,ini adalah nasi ayam..menu semalam punye..tapi ayam die dah abes..so,terpaksa curik kat surabaya untuk dapat ayam penyet die..haha

sup ayam..menyelerakan bukan? walaupun tak berapa nak banyak.. :p

cawan Barbie yang sentiasa menemani..sayang dia! cawan tersebut dipenuhi dengan air sejuk berperisa rutbeer..best2 :)

 sedikit kuih untuk pencuci mulut..tapi pembuka selera aku dah bedal 3 bijik..hahaha

cukup heaven untuk seseorang berbuka puasa tanpa berteman..

last but not least,bukak pose je pon sorang-sorang..bukannya raya sorang-sorang..chill babe!!! ;)



4 komentar:

it's jenn. mengatakan...

entry nih mcm meminta simpati nih T.T
kalo ajak kak jenn berbuke (ala-ala belanje) bole la kak jenn teman hahaha.

:D
selamat berbuka hari ni plak..jgn la sensorang lagi. sayu rasenye.

nadia mengatakan...

ayu..... =(
ciannye.. sedih nadia bc entry ni..xpe la..
sabar ye syg... dugaan waktu belajar...
nnti, bkk pose kat malaysia puas2 with a very proud title, DOC.SITI NOOR EDAYU.. ok beb? cheer!! =)

siti noor edayu bt endut mengatakan...

kak jenn> hahaha..merintih hiba time tulis entry tu.. :p alaaa..kalo ajak kak jen bukan leh trus dtg..bende dh last mnute kut..tp kalo mau buka pusanya bareng,bisa2 aja dehh..nnt diplan dulu yaaa? :p

nadia> hihi..sedih skit2 jek..:) tx 4 ur cncern..lv u more laa..btw,moga komen yang last itu dimakbulkan..amiiinnn.. :)

it's jenn. mengatakan...

hehe..boleh2..tp kene jemput..
sy sudah tak bisa membw betty..

hehe hari ni buke sedap2 ye!

:: IKLAN ::