:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Senin, 16 Agustus 2010

1st time aku buat tag :))


salam ramadhan..

1st time ni..so,pelan-pelan kayuh..baru sedar aku dapat tag ni..tu pon after terbukak hati nak berblog walking..hahaha..takpe2..moh kite try..


insan yang sudi memberi award ni kat aku, Nadia Farahida

1. Anda mesti memberi pujian pada pemberi award ini.

 perlu ke? haha..of course la kan..pandai plak orang yang mengetag ni..saje nak suruh orang puji die wat soklan macam ni kan.. :p ok..ok..jom puji Nadia..die ni sangat la caring..sebab tu boleh kawen awal..sebaye je ni tau..die kawen bulan 6 ari tu..eh..eh..lari topik lak..hihi..den nadia ni sangat la comel..die jugak pandai amek ati..ok..dah la..tak sanggup dah nak menipu..hahaha...tak..tak..jus joking..hihi..she's a very nice friend..tak lupe member-member lame..rajin buat keje rumah..penyayang..insya Allah mama yang baik..ngeeee~~ pastu pandai masak pulak lagi..even tak penah makan masakan die,i berani ckp laa die masak best..instnct i kuat tau..hahaha i sayang u laa pokoknye.. :D

2- Sila beri award kepada 15 blogger yang lain

1 ) Ainaa Amira = blog die sangat chumelll..tak caye leh jalan-jalan kat blog die..den ckp kat die i kem salam tau..haha

2) Shazwani Aiza = sangat laa hiperaktif berblog..kalah i..haha..seorang panda yang sayang kat seorang kambing gurun.. :D

3) Ridzuani Salma = my very best friend kat alam maya..tak pernah jumpe pon lagi..but nevermind,i tag u lah! :)

4) Nabil Fizri = owhhhh..blog dia sangat laa berpujangga..tapi ramai fans..i pon suke bace even tak paham ape yang die tulis..haha..boleh laa nak panggil die famous blogger pon..*rolling eyes*

5) Hidayah @ Ida = member kanak-kanak riang sejak 9 tahun yang lepas (juga member kepada yang memberi award kat i ini) F A N W [I] M..she's the [I] gurl.. ;)

6) Shakir Ariff =  budak yang tak berape nak matured..die yang pakse i tag die!!! haha..blog die ade 2..tapi i tag blog die versi nakal..so,sape2 rase nak usha budak tak matured and nakal,sile laa mengklik link blog beliau..klik laa..klik laa.. *ini harapan beliau..harap tidak dipermainkan..hahaha*

ok dah..i dah tolak 9 dari 15 orang yang perlu ditag..eh,sukeati i laa..ni my blog okeyh...hahaha

3- Anda mesti beritahu 15 6 blogger ni..

sila berbangga dengan award yang i kasi..nak tak nak,u oll wajib terima..sebab award tu i yang kasi ok..bukan senang i nak kasi award kat orang..sebab i pon baru first time dapat and perasan..so,kena laa bangga babes! :p 

4- Bagaimana anda boleh digelar blog yang best dan great?

sebab i suke wat cerita yang orang lain leh paham..plus,cerita-cerita i sumer menusuk kalbu..biasalah..cerita orang muda remaja..hikhik

nota kaki : tq nadia @ yong! miss u lah! <3

6 komentar:

nadia mengatakan...

okalos la....nk puji pon, cari la gambo wat comey2 skit..hheheehe...xpe2...
bebeh, knp xgtau u got ida's blog?
mish her dammm much u know... beb, jom la ber FANWIMJ balik.....hurm....rndunye saat2 itu..

siti noor edayu bt endut mengatakan...

laaaa...gambor ni kan comey ugop..nk cri wat mende lagi..hihihi
laaa..ingatkan tau..kan ade kat frenlist ayu tu..ade ramai lagi ari tu senarnye..pastu tuka layout blog..trus ilang sumer..mlas doh la nk add balik..huhu
kalo laa boleh buat balik,lame dh ayu ajk..da probs is..msing2 busy n ade idup senirik..nadia try laa..i follow jek..hihihi

ainaaamira. mengatakan...

tq sayangggg~ hihihi.

siti noor edayu bt endut mengatakan...

u r most welcme! :)

Anonim mengatakan...

trbaik!!hahahaha...
gomawo....mmuahhhx...XD

siti noor edayu bt endut mengatakan...

wani right? hahaha..welcome~ muahhhx!!

:: IKLAN ::