:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Sabtu, 31 Juli 2010

my lil mr.H and all about us




~ateh is gonna miss u,mr. harith hannaan bin hasrul anwar~

Minggu, 18 Juli 2010

cuti-cuti Malaysia versi kamceng dengan family.

salam bloggers sekalian..

gemuknye aiiii!

long time no see huh..setelah berkurun lame aku tak update blog aku,skang jum kite luahkan semue yang terbuku di hati ini..hummpphh!! :|

happy.gembira..sebab sekarang tengah cuti..fully-family-holidays..owhh,betapa aku terperap kat umah doing nothing melainkan menternak lemak semate-mate..every morning makan nasik lemak 2 bungkus,kul 8am n 10am dengan air milo..lunch n high-tea n dinner tak penah miss..lantak laa..kat indon mane nak dapat life-like-heaven macam tu kan? :p taktau laa ape kate mereka-mereka di indon nanti..huhuk~ takpe2..dengan niat nanti balik indon baru aku nak diet balik..hihihi

tapi yang tak syoknye kalo balik terus ke terengganu without lepaking at kl first ni..ayah aku akan IKAT aku kat umah..takleh g mane2 melaenkan bersame family sahaja..wouhhh~ extreme kan? ni la kesannya apabila anda tidak menjejakkan kaki di rumah selama setahun (kurang lebih)..plan nak jumpe member2 lame sangatla tidak kesampaian.. sebak..kecewa..tapi ape boleh buat..fully-family-holidays laa katakan..kua makan ngan family..kua jalan2 ngan family..kua g reunion pon ngan family..even nak g kl ni pon kebetulan akak aku balik kampung..so ayah aku kasi laa aku pegi..tumpang akak aku..kalo tak..haremmmm..g kl ni pon tak sampai sehari..esok dah nak kene g johor..kak long aku nak jumpe..family jgak..ouchhh!! sakit jiwa..hihihi

tapi takpe laa..nak buat cemane..dah lame tak balik..at least sempat jugak laa aku jumpe ngan member2 lame aku mase darjah 6..yang tu pon dah cukup seronok untuk jadik bekal g indon nanti..sempat la kot rase seronok tu sampai bulan 12 nanti..nanti balik aku nak lepak kl lu puas-puas..jumpe member-member dulu..langsaikan dates aku yang tergendala..baru balik terengganu..haha

"maaf kawan-kawan.saya bukan sengaja membatalkan semua temujanji yang telah kita rancangkan.secubit pun tiada niat di hati ini untuk tidak berjumpa dengan anda-anda yang sangat saya rindui,melainkan rasa ingin bertemu yang membuak-buak.tapi apakan daya,masa mencemburui kita.nantikan kepulangan saya bulan 12 nanti ya.janji yang terpatri tak akan ku mungkiri." (lucah betol buat ayat macam ni..hahaha)

pastu kan..berita yang agak best..semalam setelah beberapa hari lepak bersame beliau buat kali pertama,baru ku tau kakak ipar aku seusia dengan aku..wahhhhh~~ i tot she's one-year-older than me..den nanti insya Allah sorang lagi kakak ipar aku,akan mude setahun dari kami...aihhssss..ape ni??? aku yang tengah-tengah ni sebaye jek..tapi calon pon tarak..maaaaaaaa,its not fair!! :p stop it,siti noor!!

hermmm..ape lagi ek nak citer..? macam dah abes..tapi......banyak lagi kut..maybe sebab tengah kecewa takleh nak hangout ngan my fwens kat kl n duk sibuk meyakinkan mereka-mereka bahawa perbuatan ini tidak disengajakan,so otak pon dah blurr..nantila kalo ade bende laen yang terlintas,aku update lagi keyh..hihi
azam for the next sem : 'belajar betul-betul.tanak main-main.nak jadi lebih matured.nak jaga skuter elok-elok.nak save duit banyak-banyak.nak diet balik.nak jadi budak baik.nak pekakkan telinga kalau ade kenduri kendara kat kampung.hahaha'
 percaya atau tidak..im using dis fon rite now..hahaha..1MALAYSIA beb!! :p
yeahhh..truly asian~~ :|
owais owais owais in my heart~

:: IKLAN ::