:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Jumat, 23 April 2010

homesick (fully in malay)

salam..

lagi pasal perasaan.
saya nak balik.
saya rindu keluarga saya.
saya rindu pa' saya.
saya rindu ma saya.
saya rindu kakak-kakak saya.
saya rindu abang-abang saya.
saya rindu adik-adik saya.
walaupun balik nanti tak semestinya saya boleh berjumpa dengan dorang.
huhuk.
tapi saya tau dorang pon rindukan saya.
ye,saya tau.
jangan malu nak ngaku ye adik-beradikku.
hahak.

rindu nak makan kat rumah dengan keluarga.
rindu nak jalan-jalan dalam rumah.
rindu nak kacau budak ezham tidur petang-maghrib.
rindu nak nyanyi-nyanyi dengan budak ellya.
rindu nak dengar cerita-cerita adik-tapi-lagi-besar-dari-kakak.
siapa lagi kalau bukan budak ezawadi dan budak ezazul.
rindu kat harith hannaan,anak kak long saya.
(okeh,saya rindu mama harith jugak)
kak emma saya tengah pregnant.
tak sabar nak balik dan tengok perut dia buncit.
hahaha
abang epi pon dah lama tak jumpa.
dia dah ada awek sekarang.
tapi abang murat saya kawen dulu dari dia.
langkah bendul betul.
hahak.

owh.
balik nanti saya nak cerita-cerita ngan ma saya.
semua pasal diri saya kat sini.
betapa anak dia ni sangat laa sakit jiwa duduk jauh-jauh.
sorang-sorang lagi pulak.
*sedih*
dan nak cerita kat pa' saya jugak.
yang duit dia kasi saya bukan guna untuk suka-suka.
walaupun duit selalu kering.
*lagi sedih*

dan.
saya rindu kat kawan-kawan saya jugak.
balik nanti saya nak jumpa dorang.
kawan-kawan,sila tunggu saya balik ye.
nanti kita boleh gelak-gelak,cerita-cerita.
owh,saya tak sabar.

tambahan : 

saya tau saya tak cantik.
 sebab tu saya tak berharap.
 kau jangan risau.
 aku tak kacau lah.
 saya tau ada orang lain yang lebih sesuai dengan saya.
lagipon,pa' dan abang-abang saya marah saya ada pakwe sekarang.
* budak ezawadi boleh pulak :( *
takpe la.
selagi saya boleh elak,saya cuba elak.
walaupun memang lumrah manusia hidup berkasih sayang,
tapi cukup lah sekarang saya ada keluarga dan kawan-kawan.
tapi kalau lah satu hari (yang penting bukan sekarang),
saya jumpa dia.
jangan cakap saya hipokrit.
hahaha

ok lah.
itu jek.
nanti kalo ada perasaan lain,saya update lagi.


Senin, 12 April 2010

masquerade night [PM-USU Grand Annual Dinner]

salam..
actually malas nak upload kat sini..tapi cam banyak pulak pics yang best..so,decided to share some pics here..bout our latest GAD..and im still in black+red theme..*wink3*







haaa..tu je laa kot..nak lagi banyak sila ke Facebook aku okeyh.. ;)

:: IKLAN ::