:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Senin, 29 Maret 2010

wat.bbijok!! :L

salam..

malang ni aku nok tulih loghat ganung..bab ade hal-hal yang orang laeng dokleh pahang..bia ahh..aku tengoh tensen ning..argghhh~ bukang nde..aku nok citer arr pasal 2 3 orang budok eyy..gile kuase nguh la..aku pon dok tau nok ibarak nde ning..tapi memang aku cop budok hok suke wat bbijok..bia memang bijok pon..tapi jangang arr sapa mapuh orang lain..kang kumpulang tu kite buak untuk bincang rama-rama..tapi buleh ke sep-sep mu wat macang orang laen dok wujuk je..ke sep-sep mu ase sep-sep mu bijok ngat? kalu pong sep-sep mu memang bijok,tapi acu try bagi peluang ke orang laing etek..ni duk pakat pah ke sep-sep mu 3 orang ork? gane? mu ingat orang laen bodo piang lake? asal ade persoalang sep-sep mu nok bolok sekor..pahtu hok laen kalik-kelik macam orang bodo..macang tadi oooo..aku ngaku arr selame ni aku macang putuh ase gok laa nok stadi belung masuk grup..tapi malang belung tu aku bukang main agi bace pasal DR..pahtu kene pulok ngang tajuk kite ari ning..tapi hok aku gerang tu bab aku dokleh nok preseng mende hok aku ase aku buleh nok terang kokrang..sebab dok ajing cakak ekpong dalang grup!!! kacip ase bile aku tau tapi dokleh nok terang molek..tobak tekkang..!!

tu se hal..se hal agi bab aku ase ketue ekpong ngarut..tau doh ade anok buoh giler kuase,acu mikir gok..kalu aku jadi ketue,aku pggil name sorang-sorang..bia lah orang jawab dok tau daripade ade orang tau tapi dokleh nok cakak bab ade budok-budok pale se'eh hok suke wat bbijok..

tobak dok best grup aku kali ning..rama ngat ekpon hok bijok+giler kuase..bukan giler kuase benornye..dok kene peribahse tu..tapi aku dok tau nok kabo nde..kalu ade hok tau nati poh komen deh..tapi tu laa..aku ase dok sabo ase nok tuko grup baru..doh laa ade se blok agi nok kene ngadap muke sep-sep ni..tekkang-tekkang!! 

aku dok maksud sumer orang pong..tapi sape hok se grup ngan aku tu tau laa..bia laa sep-sep mu nok kabo mende pong..tapi ning blog aku..suke ati aku ahh aku nok nulih mende pong..care ape aku..


ni eh contoh orang pale besor!! >:)

Tidak ada komentar:

:: IKLAN ::