:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Kamis, 26 November 2009

entry ini tiada kaitan dengan Zaquan Adha.

Salam..
herrmmm..sekali lagi aku beraye di perantauan..ni masuk 2nd time aku beraye kat medan,indonesia..borink~~ huhu pagi2 tak tau nak mkn ape..adeshhh..
br pas ber'video call' ngan family aku kat kg..seb bek tak pecah kolam mate aku..sebak, tp takpe laa..hari raye kene hepi..hihi (credit to YM 10..webcame sgt best~!! :D)
rindu plak nak kumpul ramai2 satu family cam dulu..tahun ni pon rmai adik beradik aku yg tak balik..kak long aku kat johor,aku kat indon,adik aku kat kelantan..ramai kannn?? hihihi
msuk ni dah 5 tahun berturut-turut aku tak balik raye haji ngan family kat kg..tu kalo yg berturut turut laa..kalo yg tak berturut turut,ade skali..mase form 2 tak silap..raye kat mktab..giler sayu dan hibe dgr suare takbir bkn suare ayah aku..huhu..form 3 balik..n start form 4 tak balik dah..raye kat maktab..form 5 lak tak balik sebab spm..den 2007 rye kat kl ngan kak long n adik aku sebab takleh balik..banjir kot..huhu..pas2 raye kat sni 2 tahun dah msuk tahun ni..
hari ni hari raye..leh rase laa keboringan yang melande..tp hari mcm sgt laa best..tak panas tak sejuk..angin sepoi2 di waktu tengahri..berkat korban kot..
paperhal pon..aku nak ucap "SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA" buat sumer kaum keluarga yang disayangi,kawan-kawan dan semua laa yg mngenali diri ini..wahhh~~ poyo.. :)
1st tyme raye boria: baju merah

den baju biru
den baju pink
2009: baju ijau lumut


RINDU SAMA MEREKA~!!!!

Tidak ada komentar:

:: IKLAN ::