:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Kamis, 22 Oktober 2009

study grup + ujian (october,2009)

salam...
haaa..ade entry baru..after waiting for a few days to get all these pics,now i have my oppurtunity to post this entry..acelly takde laa nak story sgt pon...juz nak share pics je..my fwens n me buat study grup for exam..wahhhh,kami sgt rajin dan berdedikasi.. -_-'
study grup berlangsung selama 2 hari..satu hari kat umah aku,ana n emi kat tasbi II..den one more day kat umah alyaa n shima..as usual,kalo dah ramai2 ni kompem laa ade xtvt tambahan kan~~~ hihihi..tp kitorg stdy btol2 tau :) mse kat umah aku,kitrg tgk mini-cinema gune cd+tv (malu nak sebut tgk cd..huhuhu) after buat study grup..tgk citer hantu lak tuh..tajuk MATI SURI..but im not scare at all~~ :-"
den mase kat umah alyaa n shima lak,mlm tu kitorg bantai g makan pizza..adehhhh~~ takpe2..lepas tensen..hihihi..tp pics kat bawah ni mostly mase kat umah alyaa n syima laaa..mase kat umah kitorg tu tgh berkobar2 nak stdy,so tak terpikir nak snap pic..hihihi
(PICTURE)
[CAPTION]
A.K.U S.E.D.A.N.G B.E.L.A.J.A.R
L.U.N.C.H (dgn nasik beriani jln intan)
(tx to daim yg tlong belikan even die poser..hihi)

D.I.N.N.E.R (at Pizza Hut)

me-amar-alyaa
daim-syima-emi
ni name dia : wan siti syarifah syima PIZZA binti muhammad hazwan HUT

me-alyaa-emi-syima-______ (1 blank for ana)
[we re not forgetting u my dear <3]
U.J.I.A.N (white n black uniform)

L.U.N.C.H after U.J.I.A.N
T.A.M.A.T - S.U.D.A.H
T.H.E - E.N.D

Tidak ada komentar:

:: IKLAN ::