:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Sabtu, 03 Oktober 2009

kenangan di mrsm kuala lipis part II

salam...

b4 dis aku ade post entry pasal kenangan ni...tp takde pic..so,dis tyme..it's full with pics..hihihi..kerinduan melanda..ramai mmber yg ngah merindui aku..wakakaka..fwens,i mish u ol mush~~ :) :*
MRSM KUALA LIPIS
ni laa tempat aku bertapa selama 5 tahun..
byk kenangan kat sni..
dr yg seburuk-buruk kain buruk sampai ke sebagus-bagus kain yg baru beli..
so,belilah barangan buatan Malaysia..
aku jgak adalah salah seorang pelajar batch 1st yg msuk sni..
means maktab ni baru bukak time tu..
keadaan sgt laa menyesakkan jiwe dan rage..
tp tu laa yg mngajar aku erti hidup yg sebenar..
skug ni mktab ni dah cun dah..
lagi cun dr korang..
eceyhhhh~~
FANWIMJ



ni plak geng aku mase form 1 sampai form 3..
ramai yg tanye ape maksud fanwim kat email address aku..
ni laa maksud die..
ikut urutan gambar dr atas ke bawah : farah,AYU(anggap je laa aku kat tgh2 bdak bju merah 2 org tu),nadia,wani,ida,mierah,jalilah..
so,shortform die jd laaa FANWIMJ
tp mse tu 'j' masuk lambat sket..hihi
suke duke bersame mmg aku tak penah lupe..
biase laaa..bdak2 kecik lagi mse tu..
ngeh3
sape yg kasi name aku dah lupe dah..
kot aku sendiri yg reka pon aku tak tau..
tp yang pastinye,nme ni takkan penah lenyap dr idup aku.. ;)
p/s: korg...aku curik pic korg ni..mintak halal eh?? hihihi

ayu-nadia-farah-jal...
skecthing yg farah kasi

nadia su-jeah-rj ili-ainaa-ayu-fatien
yg ni geng aku mase form 4 n form 5..
mse tu geng lame ramai yg pindah..
so,berpecah laa kitorg..
tak gado pon okeyh..hihi
tp takde nme laaa..
dah besar2 ni matang laa sket.. ;p
sy sgt rindukan mereke..
sangat3~~
tp sye tau mereke juge rindukan sye...
muahahaha..
duduk atas meja: ili-jeah-ayu-fatien
duduk atas kerusi: ainaa
(dalam kelas aku n fatien..weeeee :p)
ainaa-fatien-ayu-jeah
mse ni ili dah kuar mktb..nadia su plak kat mane ntah..hihihi..
jeah-ayu-fatien-ainaa-padie (kat belakang)
on Grad Day form 5
den kat bawah ni pics aku kat mktab...rindu..rindu...dan rindu lagi...~~~~~
mjlis bukak poser ramai2..
mg.


berdiri dr kiri : mardhiah - izzatul basirah - bazilah - fauzana - adik - syafiqah - zema - jal - ayu
duduk dr kiri: boje-padie -cikgu asma -mat drug - nawawi
homeroom aku mase form 4 : PRIMROSE
p/s: tx a lot to ainaa amira for remind me n correction~ hahaha
dalam kelas...
tp tak sumer masuk laaa..
mse ni kebetulan miss eisha lalu..
so,kitorg tarik die msuk kelas amek gambar..
mish u miss~~ ;)

5 AL-FARABI with Cikgu Saadah
ni laa classmates aku yg giler..
hebat laa korang..
leh wat aku rindu korang..
hihihihi


Graduation Day mase form 5..
2 laa antara gambar2 kenangan aku kat maktab..mmg byk lagi,tp tak jumpe carik..huhuhu..tp papehal pon,aku rindu maktab aku..rindu cikgu2 yg bnyak mngajar aku erti idup yg sebenar, maaf dr ujung rambut sampai ujung kaki sbb aku tau aku byak buat salah n masalah ngan dorg..wuwuwuwu...rindu kat kengkawan yg giler2...yg tak giler2..serta yg giler..errrkkk~~! rindu kat kakak dobi yg selalu kasi aku n da geng basuh baju lebeyh (tp kitorg basuh sndri okeyh~~) rindu kat sumer2 laa pokoknye...tanpe dorg,aku tak rase aku leh sampai tahap sekarang ni..pade sape2 yang rase maktab tu tak gune,pk2 laa balik..yg tak gune tu sape senarnye..jgn ckp aku sudah....hahaha
hugs n kisses from me, Siti Noor Edayu bt Endut, Fakultas Kedokteran, Universitas Sumatra Utara, Medan,Indonesia

4 komentar:

ainaaamira. mengatakan...

rindunye.................... :(

ayu. camne ley lupe name dak2 hoemroom ni?
hahahaha~

mardhiah - izzatul basirah - bazilah - fauzana la bkn nani. haha. - adik - syafiqah - zema - jal - mg.

bode - padie - ckgu asma - drug - [sblh drug bukan arwah nawawi ke? erkk.

siti noor edayu mengatakan...

hahahaha...tx for remind me darling..loves u..

rindu jgak~~ wink2..

wan norfarahain mengatakan...

oulaa..post da same thing. "rindukan kenangan"
hehehehe.even kite geng smpi f3 je, aku tetap ase mcm kite geng utk selamenye. love u. :)

siti noor edayu mengatakan...

farah> btol3..aku pon ase macam tu gak..even berjauhan,tp kamoo tetap di hati..love u too~~ ;)

:: IKLAN ::