:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Minggu, 11 Oktober 2009

im 20-year-young now.. lalala~~

salam..

yeyeh...~~!! dah msuk 20!! :)) (kne hepi ke? bertambah tue ni..huhuhu)..takpe2..rilex2..pangkal '2' kat depan tu bermakne kot buat aku..rse mcm dah agak matang..dan berhak untuk bergabung dengan kakak2 ku yg agak tue..aaaa...cam tak best jek bergabung ngan org2 tue..tak yah laa kan..kua balik..kua balik..takmo bergabung..hahaha

ermm...takde paper pon yg berlaku ari ni...exam kooowwwttt~~~ huhuhu
tp dpt board besar dr amar..tx to him..suke3~~ :D dan wishes yg sgt byk kat dlm fb..dan dlm fs jgak..serta myspace..n tagged..dan sms..lalalala~~ ramai jgak yg wish gune ym,dan mnyebabkan aku terleka sebentar smse me'reply' ucapan2 mereka..so,minah2 yg agak 'sopan' telah mngambil peluang tersebut untuk memecahkan telur di atas kepale beta....adehhhhh..kne tulah sat g aku tak tauu naaaa..huhuhu..tp takpe...aku hargai 'adiah' korang tu..amat bernilai~~ hahaha...tx a lot kat korang..love u all laaahhh~~!! :)
tx for those yg wish kat aku..hopefully sumer doa2 korang dikabulkan..ammiinnnnn~~
pade yg lupe..takpe..aku tak kisah..meh aku ingatkan...
"weyhhh korg yg lupe..ari ni besday aku okeyh~~!!" :"> (koq jd malu sndiri?? kui3)

pade yg tak tau..aaaa...takpe laa...nak buat camane..sape laa aku kat korg kan..kenal pon idakk~~ :

ermmm..papehal pon aku hepi ari ni..mse jawab exam td pon rse cam tenang je ati ni haa..cz pg2 bgn dpt msg from my family wish besday n gud luck..hukhukhuk..sebak laa plak T_T


aaaa...pade someone tuh..errmmm..tak tau nak ckp cane..tp jgn ingat aku boleh diperkotakkan katik mcm ko buat kat org laen..im just not into u anymore..cz i have to..aaa..takmo ckp lelebeyh di hari yg mulia ni..sekian~~


HEPI BESDAY TO ME~~!!
12th October 1989
Siti Noor Edayu bt Endut

Tidak ada komentar:

:: IKLAN ::