:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Jumat, 30 Oktober 2009

aku nak diari~~

salam..
mlm ni aku rse mcm tensen..
ntah laaa...
tak tau nape..
hormon mule nak berubah kot.. huhu
tensen laa nak kne tenangkan perasaan tanpe buat paper..
tensen nak kne ngadap........
eh takleh ckp..
nnt kantoi...
arghhhhh~~~!!!
aku nak diari..
yeeeee..nak diari..
aku nak something yg btol2 aku leh luahkan perasaan aku kat situ..
tanpe org laen bace..
tanpe org laen komen..
mcm aku mse darjah 6 smp form 4..
aku nak diari..
so dat aku leh lepas tensen aku kat situ..
aku leh tulis ape sje yg aku nak..
ape ape sahaje..
even bnde tu mnyakitkan ati org laen..
tp boleh mnyamankan perasaan aku..
alaaah...bkn ade org bace pon..
sebab tu aku nak diari..
aku nak diari..
even aku ade blog..
tp kat blog ni still aku kne cut off pe2 yg boleh buat org laen terase..
kne pk sal kakak2 aku yg sllu usha..
kne pk sal abg aku yg suke nak komen (kat ym laa selalunye -_-')
kne pk mmber2 yg view..
pokoknye....
aku kne pikir dulu sumer bnde yang aku nak taip..
kadang2..
aku terpakse tipu perasaan sndri sebab nak cover punye pasal..
aku terpakse edit balik bnde yg aku dah tulis..
aku terpakse edit perasaan aku sndri..
argghhhhh...tensen2~~!!
aku nak diari..
aku nak diari..
aku nak diari..
huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~!!
aku nak diari yg mcm ni..
yg boleh tulis gune pen @ pensel..
kalo boleh nak kaler itam+merah+putih..
T_T

1 komentar:

Encik Adie mengatakan...

watpe tensen2..rilex sudeh..

:: IKLAN ::