:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Selasa, 29 September 2009

bile ckp tak serupe bikin..(versi broken english)

salam...
juz back dr class..
tired..
but still i have energy to post this entry..
hermmm...
td after org belanje mkn kat a&w,me terus balik..
naek becak alone..
perjalanan takes time about 10minit..
so,aku pon amek that opportunity to termenung..
rse like something went wrong..
when aku pk balik,aku rse mcm aku ngah menipu someone..
ngan my feeling yg mcm tak btol..
and rse like ditipu jgak..
back to the title..
'cakap tak serupe bikin'
susah bile jumpe spesis org yg mcm ni..
sometimes feels like berhadapan ngan 2 persons yg berbeza..
even the fact is org tu adelah org yg same..
dengan erti kate yang lain,
not strong enaf to tell the truth..
aku ni psikik senarnye..
aku leh rse ape yg die nak..
n aku pon rse die tau je aku tau..
tp tu laaa...
takut nak ckp..
siyesly aku sgt tak berkenan ngan org yg mcm tu..
even sometimes aku pon mcm tu jgak..
tp yelaa..
takkan aku nak stat dulu..
kan3??
kadang2 susah nak trust ngan ape yg die ckp..
bcoz ape yg die buat lain..
if tgk from ape yg die ckp n buat,langsung tak same..
tak tau laa if prangai die mmg mcm tu..
nk cover ngan aku ke??
malu ngan aku ke??
or nak balas dendam??
ntah3..
i dunt really noe..
tp still i dunt like..
mmg aku susah laa nak trust die pasni..
ckp laa ape pon..
except die buktikan ngan ape yg ckp dgn ape die buat..
nseb baekla aku skug dah pandai nak cntrol my feeling..
takde laa frust sgt ke ape..
jus tak best laa..
bile ape yg die duk ckp kat aku (ckp ke?? taip kot..or lebih btol lagi ape yg aku bace) tak same
ngan ape yg die buat..
tp takpela..
aku nak tgk je how far we can go dlm keadaan like this..
ok laaa..
tu jek i want to share..
p/s: jgn pernah post entry mcm ni kalo kakak anda seorg cikgu bahasa inggeris...nnt kompem anda akan di'pok pala' sbb memalukan beliau..mcm yg aku buat skug..huhu
BUT WHATEVER IT IS..........
yeaahhhh...trust me..im a liar~~
lalalala~~

5 komentar:

MX mengatakan...

errmm...
cm phm je entry td?...
hehehe...

amy emyla mengatakan...

huuu...meyh nak POk AYU !!
puk.!..puk!! mende neh broken!! tungang langang
hhhhehehhe

ape neh emo2 neh..lepak sudehh
kalo da jodoh xkemana..xyah nak trkejar2 sgt
wat lepak sdh....mude lg..mude lg..uiks btul ke??...**sesuke ati jek nasihat kan** hhahhaha

dun emo2....hepi2 sokmo deyh (^_^)!

siti noor edayu mengatakan...

mx> hihi..paham?? bgus laa..jgn silap paham suda..~~ ;p

kak amy> ya iyaa laaa..mude lagi nih..tp jgn pok pale ayu..g pok pale kakok ayu nuh..haha..dok masal..btw,tx 4 ur advce~~ :*

Cikgu Seri mengatakan...

ada ke yg berani nak powk pale aku? ape daaa..pening pale aku bace....jiwag berlendir la mung nih1

siti noor edayu mengatakan...

haha..dok2..gura je..ekg kang dok halal plok ilmu yg dicurahkan..ngeh2..ilex laaa..jiwang itu kan adat turun temurun..lalala~~

:: IKLAN ::