:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Kamis, 20 Agustus 2009

entry baru~~

(i love dis pic ;p)
Salam..
dah lame tak menghapdate blog ni..naseb bek laa tak berkulat lagi..hihihi..byk je xtvt yg leh share senarnye..tp mse tu yg takde..even kalo ade mase pon,pics yg cumil2 n cun2 plak yg takde..tak lawa laa entry takde pic cun kan?? :p
(padahal b4 dis mcm laa entry aku sumer ade pics..huhu)
(yeahhh...damn rite~~ juz make urself disappear.. >:) )

byk gak bnde yg aku buat setakat ni..selaen dr keje harian yg mess up n ntah paper,aku ade xtvt yg best n syiokkk..yaitu jd fasi utk new students n mjlis bace yassin kat umah aku..tp tanak citer lagi..cz as i said b4 laa..takde pic tak cun aaa..ngeh2..so,nnt laa dah ade pics nnt aku citer keyh..

hihihi


(sbb takde pic len yg cun,so i decided to put dis gorgeous pic of bride dress..
wallaaaaaa,i love da colours very much mehhh..tx to wani a.k.a awek piji student usu yg kasi pic ni kat aku)
ok laa..tu je kot tuk kali ni..
zasssss~~~~!!!!


takde keje btol post entry yg takde tujuan cmni.. :p

2 komentar:

MX mengatakan...

nie da ltk gmbr bride dress nie...
tk sabo2 dh ker?...
hehehe...

siti noor edayu mengatakan...

hahaha..bukan laa...
sje nak letak cz kaler die lawa..
nak gak shre..
tp kan...
even dah tak sabar pon,bkn ade calon yg nak dijadikan pasangan~~ :p

:: IKLAN ::