:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Jumat, 03 Juli 2009

hangout wit my dearest kazen.. :)

salam...

oleh sbb takde entry yg besh2 nk dipost,so aku pon dengan takde keje mngepost entry yg simple mimple ini..bkn sal ape pon..sal aku hangout ngan kazen aku kat kl after mjlis kawen kak emma aku belah lelaki atau dengan kata yang lain mjlis sambut menantu pada 26hb yang lepas kat shah alam..kitorg 1 family yg besar (yang terdiri drpd byk family belah mak ayah aku) bertolak sehari sebelum tu n stay kat intimed uitm shah alam..

den after mjlis,family yg len sumer balik trgganu trus xcept aku ngan kak lynn aku..saje stay nak jln2 n tgk wayang citer transformers..ngeh2..kitorg stay 2 hari je pon..1st day g midvalley.. ingatkan nak tgk citer transformers tp dah jnji nk kua dting ngn syima kat klcc..so,ktrg bantai tgk citer len iaitu citer hannah montana..takde la best sgt pon..2nd day,seperti yg d janjikan g jln2 kat klcc..jumpe ngan syima n mmber die nme syira..kalo tak silap aku laaa..ni antara pics aku n kak lynn..yg laen cam mlas je nk snap..hihi..
msa ngah tggu my sis dtg amek kat intimed..
ngan anjang..kakak kepada suami kakak sepupu aku belah mak.. :p
jln2 kat midvalley
muke shenget~~~
at klcc...(mcm la tak penah pegi..koq mau foto2 segala~~~ :p)
tp yg mcm mengong,time kat midvalley tu kitorg buat2 'lampi' ngan maen 'THE MOUTH OF TRUTH'...yg masuk tapak tgn kat mulut org batu tu,den nnt kua result sal ntah paper..n aku ngan muke tak malu nak share result aku ngan korang (kazen aku suh~~~ :) hahaha...
THE MOUTH OF TRUTH BERITAHU KAMU BAHAWA :
Perkara yang remeh menghiburkan hati kita kerana perkara remehlah yang menyedihkan hati kita, bersabarlah! (ntah paper laa ayat berbelit camni :)
Anda sangat sensitif dan mempunyai cita rasa yang hebat. (ha ah..sensitif kalo bnde tu aku mmg tak leh blaaa..hebat ke cita rasa aku?? so far cam biase2 je..jge ati btol bnde mesin nih.. :p)
Anda sentiasa berupaya menguasai orang ramai dan situasi. (mestilaaa..senang mase depan nnt..hahaha)
Anda dipengaruhi oleh pandangan orang lain dan persekitaran anda sendiri dalam memilih pasangan hidup. (aku mementingkan family..harap maklum~~)
Berhati-hati dalam terlalu ghairah dalam percintaan, ini boleh membawakan kecelakaan atau tragedi. (damm rite..tp skug aku single..so,no worries..wink2~~)
Anda kadangkala terpaksa bertindak bertentangan dengan hasrat anda dan ini menimbulkan ketegangan dan kebimbangan. (yg ni cam kesinambungan dr result b4 dis..huhuhu)
NILAI (fullmark die 9 * tau..)
Hidup : * * * * * *
Cinta : * * * * *
Nasib : * * * * * *
Kesihatan : * * * * * * * *
Seks : * * * * * * * *
tgk highest mark die tang mane..hahaha..kazen aku bantai gelak guling2 lam midvalley bile tgk result aku (hiperbola berlaku di sini)..mcm laa result die bgus sgt :p..tp takpe laa..drpd takde paper yg nak dipost,bek aku post menatang alah ni..(or daripada post bnde alah ni,baek tak yah post paper terus?? errmmmm *thinking*)
hihi..k laa..dah lewat ni..mak aku suh aku masuk tido..(sbb nak jimat bil letrik..sob3)
chauu~~~

Tidak ada komentar:

:: IKLAN ::