:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Selasa, 12 Mei 2009

kecapekan~~

salam...
dah lame tak update blog ni...
tp kali ni ade entry bru..
yang bertajuk : AKU PINDAH UMAH.. :)
yg bestnye,aku pindah both umah aku kat mesia n medan nih..
kalo kat mesia aku tak join arr cz aku tak balik kowwtttt~~ T_T
dlu aku duk kuala terengganu..daerah batu 6..
n now aku dah pindah kampung aku sndri iaitu kuala berang..
mintak2 laa best~~!!
even aku jarang balik umah~~ -_-'
n kat medan ni plak aku pindah umah jgak..
dr umah kos ke umah teres..
quite big..
cam umah laa..
bukan bilik or hostel or wut..
more cmftable cmpre to da umah kos yg bilik semate2..
aku pindah ngan ana n amy cz ayaa n syima dah duk skali..
dah la pindah tgh2 malam..
siap pindah barang sumer kul 2pagi kowtt..
tu waktu medan..
waktu mesia kul 3pg laa..
tx a lot to ayaa,syima,amar,daim,jijie n abg afif yang byk mmbntu..
muahhhhxxx~~ :-*
(abg afif kasik pinjam kereta die utk angkut brg.. :p )
siap kemas2 barang lam umah n so on lam pkul 6pgi..
seb bek cuti..
huhuhu..
den misi mencari brg umah pon bermula..
alat2 masak,pinggan,periuk,sudu,garfu,beras,sayur,daging,ayam,susu n bla bla bla sumer kne beli..
uihhhssss...cam tanak balik mesia n menetap di medan plak aku rse..
kuikuikui..
tp okla..so far umah ni ok..or best..
sape2 yg rse nak dtg melawat tu sile laa..
jemput2..
n jgn lupe bwak float..
mcD dekat jek~~~
ngeeeeee~~~
cauuuu~~!!

Tidak ada komentar:

:: IKLAN ::