:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Selasa, 12 Mei 2009

gua mau pulang~~~

salam..
its not like im not trying to do my best to stop dis feeling from burst out..tp makin lame aku rse makin tertekan..makin stress ngan probs yang tak abes2..tu bru bergelar student..tak bergelar doktor..isteri..ibu..n bla bla bla lagi..
aduyaiii..nape nak kne telan sumer bnde ni..??xcukup ke aku rse 2tahun yg lepas??im so tired of thinking..damn tired..tanak pk..kalo boleh aku tanak pk..sgt tanak pk..tp apekan daye..its keep haunting me..nak je rase tebalkan muke..luahkan sumer..tp nak ke die dgr??tau x betape pedihnye hati bile diperkotakkan katik..aku tau aku tak sematang die dlm berpk..tp im a human..not a superhuman..kalo lah bleh mati n idup semula..n lupekan sumer tentang die..kalo la i can turn back time,i wont let myself get into dis trble anymore..wuwuwuwuwu..
salah aku ke cz too rush in making dcsion?? myb salah aku..tp......paham ke die camne feeling of waiting?? im not dat stupid..waiting 4 smething yg aku sndri tak paham n xpasti..n die sndri tak pernah nak paham..n tak pernah nak pastikan..u gives me hopes..but u nver realize wut dat hopes mean itself..
i noe u noe im watching u..dats y u keep doing things n set it up..dats y i dcde to take my eyes off from u,n its really hurt..but den i cant see wat im looking for..im lost..did u noe dat?? i think so..but its u..ego..cz u think u r more mtre den me..but still i want it..i still thinking bout it..everything yang terjd its not wut i want..its juz happend..but dats not mean im forgetting u..cz u r still in me..i ve told u my feeling..n u noe dat..
n now,i juz want u 2 noe dat im tired of thinking bout u..so tired..but its keep haunting me..i dunt noe wut else can i do..its really hurt..u gives me smthing dat i want,den u wanna it back in hurry..u told me dat u cant trust me juz looking at my wall..but u nver ask me myself..how cme u said dat to me?? huhu..pliss..i cant stand of dis feeling anymore..
aku pon plek nape bnde ni boleh jd agak parah..padahal bnde ni tak lme..sgt sekejap..tp dalam sekejap tu laa die berjaye curik bnde yang aku tak penah nak kasi btol2 kat org len..jhat ke die?? baek sgt ke aku?? aku rse die yg tak baek..but still i want it..
and ol these stupid probs makes me wanna cry..
dan membuatkan aku ingin pulang ke malaysia cepat2~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
huhuhuhu...

Tidak ada komentar:

:: IKLAN ::