:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Senin, 18 Mei 2009

buhsan+borink=jiwang~~

salam..
"ya iya laaa..masak ya iya donggggg..durian aja dibelah bukan dibedongggggg~~~~!!"
hahaha..aku suke sgt sebut bnde alah ni tyme bowrink2..lawak aaaa..~~ :))
tp acelly,sentnce ni ade org yg gtau kat aku..dlu aku tak penah nak sebut penuh ngan btol..
after aku dgr lagu 'bkn superstar by pnynyi2 indon yg aku tak kenal sape',br aku tau cane nak sebot..hihihi..1st tyme dgr,aku gelak vibrate jek..cz aku dgr lam kelas farmako...hua3..
aku rindu nk dgr die sebot ayat ni..rindu nak dgr die nynyi (even sore die takde laa best sgt pon)..rindu nak usik die..rindu nk kne usik ngan die..rindu nak mnje2 ngn die..rindu nak dimanjai ( ;p )..rindu nak borak2 ngan die..rindu nak gelak2 ngan die..rindu nak kua makan ngan die..rindu nak lepak mnum tepi jln ngan die..rindu nak tgk muke die..rindu nak dgr suare die..rindu nak pujuk die..rindu nak dipujuk..rindu nak mkn same2 ngan die..rindu nak gyut lame2 ngan die..rindu nak chat ngan die..rindu serindu rindunya..
tp penah ke die rindu aku mcm aku rindu die?? dulu penah,tp bukan skug..penah ke die syg aku mcm aku syg die?? dulu ye,skug macam tak..hermmmm...
'fikiran dan hati tak pernah sejalan seperti yang kita harapkan..~~'
aku rindu die..tp aku takleh nak gtau die..aku syg die..tp aku segan nak ckp kat die..even pernah rapat,tp tak pernah dekat..aku cube utk melupekan,tp hati tak mau..aku cube nak usir jauh,tp fikiran taknak berganjak..
die tau ke??
.....................
...............
.........
....
..
(its not me..its my feeling..n its still der..unchnge.........)

4 komentar:

MR APIP_NB696 mengatakan...

comfirm bin sah~
tngah angau~
hahahahaha

siti noor edayu mengatakan...

hahaha..mne de abg apip...
bkn angau..sangap jek~~ ngeh3

MR APIP_NB696 mengatakan...

erk sangap plak dah~
hehehe~erm pakai letak jer gambar kat blog tuh~
sowy xmintak permision~bkn xnak mintak takut kna bayar royalty~hahahaha
ok ati abng link kan jgak blog ayu ni~
tp blog abng xupdated malas~hehehe

siti noor edayu mengatakan...

a ah..
kalo abg apip gtau awal2,leh ayu mntak float a&w awal2 jgak..
hihihi
seb bek gmbar ok.. ngeee :D

:: IKLAN ::