:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Rabu, 15 April 2009

danao toba part II~~

salam guyssss~
bertemu lagi dengan saya, Edayu Ateh dalam episod Danao Toba Part II!! Hahaha

2nd day trip to Toba Lake..enjoy2~~~ :D pagi tu kitorg bangun n p brkfast kat cafe..den terus check-out pkul 10.30 kot..seingat aku laa..lupe lak aku pkul yg sebenar.. :( last day 4 dis trip,kitorg p jln2 kat Spiso-piso dulu..Spiso-piso tu nme waterfall...tggi gilerrrr...tgk dr jauh pon dah gerun~~ lepak2 stu jap..den kitorg gerak g Brastagi plak..beli buah n so on..den terus ke Mikie World..kat c2 cam theme park laa..bayar Rp25,000.-,bleh men sumer games lam tuh..waaaa...best2~~~ tp x syok sgt cz hjan rintik2.. :( dlm keadaan cam2 pon kitorg still lagi leh men smpai pening..wuwuwuwu..den terus pulang ke Medan...sgt leteyh dan tak larat..sumer bantai tidoq... :) ringkas dan padat sebab tak larat nak taip..wuwuwu

some pics 2 share~~~

bngun pagi2,terus amek pic..kawasan gnung depan cafe..lawa~~~ ^_^

sebelum meninggalkan hotel,sempat lagi amek pic..(acelly silap jln nak nek atas tuh,pdahal tak yah pon..den cver buat2 nak amek gambar..wakakaka)

haaa,ni laa Spiso-piso tuh..tggi tuuuu..sape jatuh kompem terus nek atas.. o:) ade tgge leh trun smpai bawah..tp kitorg tak sempat..byk agi tempt nak p nih..(ye ke?? tak sempat ke tak larat?? kui3)

ni lak pic kitorng ngan sorang brader ni..die abg yg keje kat fakultas kitorg..(mule2 aku ingatkan die tu abg senior..hi3) terserempak lak ngan die..so,sbg menghormati,buat2 laa mitak nak amek gmbar skali...(tp aku rse die yang berie mntak nk amek gambar ngan kitorg..hahaha) [dr kiri : alyaa,daim,ana,abg 'xtau name',syima,ayu (aku),amar & adik 'xtau name jugak'.. :D]

haaa,perasan tak ape yg ngah di show-off oleh kitorang nih?? ;;) err..tak pasan ke?? alaaaa...try tgk kat wrist kitorg.. gelang same beybbbb..~~ kui3... special from samosir island.. :D [dr kiri (cepat jalan!!) : syima,alyaa,ayu(aku),ana n amy]

jom..~~ BERGABUNG~~!!! :))

okeyhh..ni plak kat Mikie World..(Mikie=Mickey yg telah 'diIndonesiakan'.. iskk)

gaya seorang MAT LEMBU..hebat gak amar bawak wild bull nih..dah senget2 pon still bertahan..seb bek tak kne tanduk..hihihi

haaa,ni plak MINAH LEMBU.. amy ngan slumber mnunggang wild bull nih..tp syg..awl2 lagi dah tewas..tp.......gambar die kne tanduk aku x letak..kang ade yg tak tegur aku sebulan karang..wakakaka

oleh sebab games len xon cz hjan,dgn rse kecik ati kitorg p men permainan bdak kecik ni haa..nme die ulat bulu dah naek stesen (ade ke?? :/) dah la slow,round byk kali lak tuh..borink dowh.. :(

nampak cam hepi kan?? ckp td borink~~~err...bukan pe..kitorg jge ati kakak yg jge 'ulat' ni...penat die bele suh hepikan 'kanak2' happy-go-lucky cam kitorg.. ;p so,kitorg buat2 laa hepi..angkat tgn n jerit2.. poyo ahhhh~~!!! :))

ni plak pic lam kandang..(im not a cow okkay~~ :p ) kitorng men tembak2..
bunyi die bapak bising.. cam meriam buluh~~ :( tp best gak..ganti paintball..hak2

errkkk..yg ni agak mencabar...ntah ape nme die pon aku tak hengat..tp mmg best arr...
rse cam terbang jek~~~~ wuhuuuu abg yg jge tu trik kuat2,den lepas..melayang jap nek atas...hihihi [in dis pic : amy]

ni plak syima..tak nek agi..leh arr sengeh..dah trun..tremor minah ni kjap~~
agagaga [tremor : tgn ketar2]

hihihihi..ni plak aku...cam bersemangat je kan..??welllll...~~~ B) tp aku sorg je yg tak pusing tyme terbang..bkn tkut...sje je tanak show-off..tak bek... ngeeeee~~ :D

ni pic aku tyme terbang..best kan??so,pe lagi??jom ke Mikie World~~~ngeh2

ni plak amar..sengeh jek...tp die hebat..pling byk pusing..seb bek tak kne besi n palang2 kat atas...kalo tak.........hihi

tyme ni aku dah leteyh..dah la mood spoil.. x( ttbe kne nek bnde nih..pusing2~~~~~~ erkhhhhh~~!!

ni plak minah2 gedik..~~ hak3 dorg ni plek..tak mengaplikasikan kemudahan yg ade..kat belakang dah terang2 ade arrow tunjuk tempat..nak gak jd tiang arrow tuh...dah la tunjuk ntah mne2..aihhhhsss..aku takde...aku tak gedik...~~ wakakaka (mood dah spoil..ku termenung je tyme nih.. :( )

haaaa..tu je la kot xtvt kitorg..ade je yang tambahan sket2 tp takde pic..plus leteyh nak mnnggu pics upload msuk lam blog...huhuhu paper pon mmg best arr...sendiri plan,sendri pegi..hihihi..im proud of my group~~!!tx kat korang yg bg idea n join...muahhhhxxzzz~~~ hugs n kisses from me...


daaaa~~~~

4 komentar:

Puan Seri mengatakan...

waahhhhss..beshhh..beshhh..
biler2 kalu aku gi melencong ke medan..blehlaa mung jd tour guide!

siti noor edayu mengatakan...

kak long> ooo..bleh2..no probs.. ;)

SIR TOPEQ mengatakan...

weh..
ko makan ape kat indon nu smp jd comey gini ea??
bwk balik kat aku sket, nak makan bg hensem gak..
aha

siti noor edayu mengatakan...

topek> hahahaha..
mkn bakso gepeng..tak pon bakso kuta..
tp dulu aku xcomey ke?? -_-'

:: IKLAN ::