:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Sabtu, 28 Februari 2009

dissapointed n joyment..~~

salam..~~
hurmmm...juz wanna shre my feeling..
da things dat happened 4 dis week..
1) dissapointed :
- umah : i hve 2 move out from my room..bkn ari ni or esok or luse..tapi untuk bbrpe bulan yg akan dtg..but still hve 2 find da suitable home 4 me..n my other 2 fwens..not bcz aku kne tendang dr hostel ke ape,tp mmg kat sni cmni..2nd-year-stdent have 2 find da other house/room 2 stay..umah yg skung ni under agen..dorg jus bg duk 4 1 year only..n 4 da rest,kne laa crik umah sndrik..yg tak best nyer,proses mncrik ni agak complicated..umah dah jumpe,tp tak berkenan..bile umah mmg dah berkenan giler kat hati,nak byr plak satu hal..juz imgine,we hve to pay Rp50million (+- RM16,000) in 1 month..!! sounds crazee rite?? ingat bapak aku tukang cop duet ke ape.. :( even dosen@lecturer kat sni pon gji setahun byk tu tauuu..) dah la nk byk,mse terdekat lak tuh..giler babas nyer org..hu3.. (p/s : any1 can help us?? :? )
-malas : malasnyer nak stdy sejak akhir2 nih (errrr..bile aku rjin?? :p )..asek nk buat keje len je..tenet laa..cd laa..ni laa..tu laa..aihhsss...bg laa kekuatan nak stdy..wake up!! X(
-old badass story : ni lagi stu..geramnye aku ngan budak2 yg tak reti tutup mulut nih..asek nak kutuk org je kejenye..dah la kutuk hal lme..nobody s perfect laa..sumer org ade kesalahan msing2..i noe i ve done a very-bad-thing at maktab dulu..tp nak wat camne..bnde dah jd..but no need to psssss psssss around laa...smp ke mktab adik aku lak tu..grrrrrr...dushh3!!! X((
-persembahan : huaaaaa!!! takmo laaa..y me?? huk3...pick sme1 else laa dey..takmo joget2 dah..huk3..hopefully amar will get sme1 better den me to perform in PKPMI USU DINNER..retro theme maaa...haiiihhhzzz.. :S
-pics : haaaa,naperlaa jd camni?? y cant i put my pics in dis blog?? :(( dah cobe n cobe n cobe (siap gune teknik cuba jaya lagi),but still cant..aaaaaa..y3?? hu3..but as usual..I'LL KEEP TRYING..~~!! :)
2) enjoyment :
-aaa...pe je yg best dis week..stdy group mebbe.. ;p ngan penuh bersemngat aku mengajar dan diajar..tak dpt kat kantin fk,p a&w..dpt plak mkn free...beshh3!! :) 4 ana,amy,alyaa,syima,amar n daim..bassyakkk~~!! :D
-ermmm..get closer wit u..hahaha..syhhhhh!! :X (jgn silap paham pade yg berkenaan)
-sme1 becoming besday..well...dont noe how 2 suprise him..he ll become 20-year-old on dis 7th march.. :) (p/s : geng,cane nih?? nak ke suprisekan daim?? :p )
-KKIM DINNER : will be held on 2morrow nyte..tp syg,syima is not going.. :( hopefully mjlis lncar..da most important thing is : delicacy dishes~~ wheeee~~ :D but 4 sure,it ll not be da interesting 1 compared to CNY DINNER,cz he's not coming too..!! :((
tu je laa kot..yg len cam biase2 jerr.. :) chawww ~~!!

Tidak ada komentar:

:: IKLAN ::