:: UWANG ::

:: IKUTAN YUKK! ::

Sabtu, 28 Februari 2009

soryyy..~~

salam... :)
aaa..1stly,nk mntak maaf kat sape2 yg rse my blog ni cam berterabur ngan gmbar ntah paper...
br leh upload pics tu sumer...sgt susah.. :(
papehal pon,2 je la pics 4 my past tyme kat sni...
yg len tu 4 da bcoming event lak..
:-"

pics~~ :)

lepak kat a&w..amy sllu takde cz die yg snap pics~~!! :) tx 2 u my dear..


from da back..(syima ngan ana ngah men..amy amek gmbar :D )


bowling tyme.. :)


more pics 2 shre.. :)

lepak2..~~!!
me wit ana n syima n some indon student..in lab~~

kat GREENHILL..~~

pemandangan kaw bukit.. :D

on da way nak p DEBUK-DEBUK @ kolam mandi sulfur.. :S




kat SIBOLANGIT..sejukkkk..~~!! :S






pic pic pic~~

hangout wit da gulrs.. muke aku tak nmpak sebelah..hu3 (kat SUN PLAZA :D)
in da class..red theme.. ;p

lupe nak citer..~~!!

aaa..salam..:)
haaa..lupe lak nak citer skit sbnyak aku kat cni..(i mean,medan,indonesia :( )
errmm..i ve done a lot of things since i was here on august 2008..
even dey're not really interesting,but i still hve joyous tyme here wit ma fwens..(arigato lalink2 ku :D)
so,juz check it out..~~ ^_^
kalo stakat nak lepak2 or yg biase aku,kt sni laa :-
~ MEDAN SUN PLAZA : tgk wayang,lepak2,shoppin'
~ CARREFOUR MEDAN : beli barang,byr bil tenet
~ YUKI ALAMANDA : bowling, pooling
~ MERDEKA WALK : sgt best lepak kat sni....~~ :)
kalo tempat yg jauh2 tu,yg ni je laa kot :-
~ SIBOLANGIT : sejuuukk..cam cameron..ade BERASTAGI (tempat jual buah byk3~~) n GREENHILL (THEME PARK)
~ TAMAN BUAYA : jauh laa sgt..hu3..aku nek moto je p sane..bwk sndri..tak men arr bonceng2 nih :)
den antara part2 best spnjang aku kat sni (yg aku ingat laa..:D)
~ CNY DINNER 09 : best3..!! (best ade sebab..hua3 :x )
~ dinner ngan geng kat LUBUK ARAI IKAN BAKAR
~ besday party ngan denna : kne lempar telur ngan tepung lembek.. aihhh..tp epy+leteh :))
~ p SIBOLANGIT ttengah malam..smp kne kejar ngan anjing..sgt menakutkan..~~!! (aku trauma dengar bunyik anjing.. :(( )
aaa..rse cam tu jek..yg besar2 laa..yg kecik2 malas nak ingat..:D chaooo~~

some more pics..~~

lam kelas..dr bwh ke atas dan dari kiri ke kanan : alyaa,ayu,ana,syima n amy :)
u r my sunshine,my only sunshine..u make me hepi,wen skies are grey..u never noe dear,how much i love u..so plis dunt take my sunshne away~~ :)

some pics 2 share~~

its me..b4 p dinner..hu3

CNY DINNER..daim,alyaa,ana,amy,ayu,syima n amar..love dis pics..everybody s in!! :*

me with amy..~~ :)


dissapointed n joyment..~~

salam..~~
hurmmm...juz wanna shre my feeling..
da things dat happened 4 dis week..
1) dissapointed :
- umah : i hve 2 move out from my room..bkn ari ni or esok or luse..tapi untuk bbrpe bulan yg akan dtg..but still hve 2 find da suitable home 4 me..n my other 2 fwens..not bcz aku kne tendang dr hostel ke ape,tp mmg kat sni cmni..2nd-year-stdent have 2 find da other house/room 2 stay..umah yg skung ni under agen..dorg jus bg duk 4 1 year only..n 4 da rest,kne laa crik umah sndrik..yg tak best nyer,proses mncrik ni agak complicated..umah dah jumpe,tp tak berkenan..bile umah mmg dah berkenan giler kat hati,nak byr plak satu hal..juz imgine,we hve to pay Rp50million (+- RM16,000) in 1 month..!! sounds crazee rite?? ingat bapak aku tukang cop duet ke ape.. :( even dosen@lecturer kat sni pon gji setahun byk tu tauuu..) dah la nk byk,mse terdekat lak tuh..giler babas nyer org..hu3.. (p/s : any1 can help us?? :? )
-malas : malasnyer nak stdy sejak akhir2 nih (errrr..bile aku rjin?? :p )..asek nk buat keje len je..tenet laa..cd laa..ni laa..tu laa..aihhsss...bg laa kekuatan nak stdy..wake up!! X(
-old badass story : ni lagi stu..geramnye aku ngan budak2 yg tak reti tutup mulut nih..asek nak kutuk org je kejenye..dah la kutuk hal lme..nobody s perfect laa..sumer org ade kesalahan msing2..i noe i ve done a very-bad-thing at maktab dulu..tp nak wat camne..bnde dah jd..but no need to psssss psssss around laa...smp ke mktab adik aku lak tu..grrrrrr...dushh3!!! X((
-persembahan : huaaaaa!!! takmo laaa..y me?? huk3...pick sme1 else laa dey..takmo joget2 dah..huk3..hopefully amar will get sme1 better den me to perform in PKPMI USU DINNER..retro theme maaa...haiiihhhzzz.. :S
-pics : haaaa,naperlaa jd camni?? y cant i put my pics in dis blog?? :(( dah cobe n cobe n cobe (siap gune teknik cuba jaya lagi),but still cant..aaaaaa..y3?? hu3..but as usual..I'LL KEEP TRYING..~~!! :)
2) enjoyment :
-aaa...pe je yg best dis week..stdy group mebbe.. ;p ngan penuh bersemngat aku mengajar dan diajar..tak dpt kat kantin fk,p a&w..dpt plak mkn free...beshh3!! :) 4 ana,amy,alyaa,syima,amar n daim..bassyakkk~~!! :D
-ermmm..get closer wit u..hahaha..syhhhhh!! :X (jgn silap paham pade yg berkenaan)
-sme1 becoming besday..well...dont noe how 2 suprise him..he ll become 20-year-old on dis 7th march.. :) (p/s : geng,cane nih?? nak ke suprisekan daim?? :p )
-KKIM DINNER : will be held on 2morrow nyte..tp syg,syima is not going.. :( hopefully mjlis lncar..da most important thing is : delicacy dishes~~ wheeee~~ :D but 4 sure,it ll not be da interesting 1 compared to CNY DINNER,cz he's not coming too..!! :((
tu je laa kot..yg len cam biase2 jerr.. :) chawww ~~!!

my life in medan..~~

salam.. :)

aaaa..juz nak share sket je citer aku kat medan nih..

dah try nak letak gmbar as a prove,tp cam tak berjaye.. geram2~~ :(

tp takpe,ade mse nnt aku upload sket2 ek..

ermmmmm...

there're a lot of things dat i ve done since i was here on august 2008..

even medan ni takde laa best sgt pon (sgt~~!! :( )

tp dpt mmber2 yg 1 kepale (cacatkah kami?? :D ),mmg syok arrr..

tx to dem cz lightening up ma life here..arigato gozaimas~~

p/s : nnt aku letak gambar korang ek.. :)


kat medan ni tak byk lgi tempat yg aku dah explore...

biase kua p SUN PLAZA (tgk wyng,jln2,lepak2), CARREFOUR (shopping), YUKI (men pool n bowling), MERDEKA WALK (sgt best lelepak kat sni :p )

den kalo j

Jumat, 27 Februari 2009

argghhh tensen2!!!

haaa,tensennyer aku...
dah byk kali try tp ade je msalahnyer..
aihhsss..kenapakah???
hmm..actually i wanna put some of my pics in medan in dis blog..
but everytime i try to do it,mesti ade je mslah yg tbe2 dtg..
aaaaaaa..sgt tensen..!!
nak jgak share ngan korg ape xtvt aku kat medan (even dey're not really interstg.. :( )
but its ok..
i ll keep trying..
basyaaakkk!! ^_^

Rabu, 25 Februari 2009

im a blogger..?? how come..~~

.......dunt noe how to start.....:(
errmmm...
im a blogger...???
cant believe dis..;p
i dunt noe wut 2 say 4 now..
bluurrr mybe..:)
juz wish my blog will not rusty..:D
starting on dis tyme : 0002 WIB, 25 PEBUARI 2009,
now i pronounce myself a blogger n own a blog named :
:: MORE THAN WORDS ::
:))

:: IKLAN ::